VATROMET BOJA

Mango lansirao najotkačeniju kolekciju sezone, a potpisuje je Simon Miller

22.05.2023 u 16:58

  • +20

Simon Miller x Mango

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Suradničke kolekcije high street i dizajnerskih brendova posljednjih godina sasvim su uobičajena pojava na modnoj sceni. Nakon što je ovih dana švedski high street div H&M u prodaju lansirao suradničku kolekciju s modnom kućom Mugler, španjolski Mango udružio je snage s popularnim američkim brendom Simon Miller

Stil kalifornijske obale spojen je s mediteranskim štihom u suradničkoj kolekciji Manga i Simona Millera. Ovi poznati brendovi donose nam ljetnu kolekciju inspiriranu skrivenim, podvodnim svijetom, sastavljenu od limitiranih komada dizajniranih s razigranim pristupom prema klasičnom luksuzu.

U kolekciji se posebno ističu ležerni lookovi u kojima prevladavaju haljine i kompleti na prugice, a posebna pozornost posvećena je dodacima koji su također dizajnirani s ciljem prenošenja karakteristične estetike morskog dna. Materijal rafije vlada i ovom kolekcijom za ljeto, dok se predstavljeni modeli obuće istiću glomaznim izgledom

Godine 2008. brend Simon Miller osnovala je dizajnerica Chelsea Hansford, a svjetsku slavu stekao je efektnim torbicama srednjeg cjenovnog ranga kojim podjednako ne mogu odoljeti svjetske fashionistice i dame iz svijeta slavnih.

Mangovoj suradnji s američkim brendom Simon Miller prethodile su kolekcije nastale u suradnji sa svjetskim street style zvijezdama kao što su Leandra Medine, Chufy, Pernille Teisbaek i, u novije vrijeme, Camille Charrière.

Novom kolekcijom nastalom u suradnji s brendom Simon Miller, Mango je svojim obožavateljicama ponudio svježu perspektivu i novu interpretaciju mediteranskog stila.