OMILJENI KOMADI

Mama kao modni uzor: Kćeri kraljice Letizije prate je u stopu pri odabiru obuće

02.08.2022 u 21:21

Bionic
Reading

Jedna od najvećih ambasadorica španjolskih brendova upravo je njihova kraljica Letizia, a kao omiljenu obuću već godinama navodi udobne espadrile. Izgleda da je ljubav prema modi prenijela i na svoje dvije prekrasne kćeri

Španjolska kraljevska obitelj trenutno boravi u svojoj rezidenciji na Mallorci, a tijekom svog odmora odlučili su obići i povijesni dio ovog atraktivnog turističkog središta.

Tijekom ture po samostanu Cartuja de Valldemossa, četveročlana obitelj izazvala je veliku pažnju fotoreportera pa su spremno pozirali. Ponosna kraljica Letizia smjestila se pored svoje dvije kćeri princeza Leonore i Sofie, a na drugom kraju pozirao je kralj Felipe.

  • +3
Kraljica Letizia, kćeri i kralj Felipe Izvor: Profimedia / Autor: Leonardo COMPARINI / Cordon Press / Profimedia

Posebnu pažnju i ovoga su puta privukli modni odabiri kraljice i njezinih nasljednica. Kraljica je i ovoga puta birala efektni komplet suknje i bluze koji je zaokružila omiljenom obućom, espadrilama brenda Torres.

Ono što je mnoge iznenadilo je da se opredijelila za ravni model ove udobne ljetne obuće.

Inače uglavnom bira onaj na platformu. No, njezina starija kćer Leonora zato je prošetala visoki model špagerica, dok je mlađa Sofi i u tome kompletno 'iskopirala' majku.