NOVOPEČENA GOSPOĐA ŠELENDIĆ

Malina Grahek ponosno pokazala prsten

17.11.2009 u 19:04

Bionic
Reading

Zagrebačka manekenka Malina Grahek, koja je prije deset dana uplovila u bračnu luku s poduzetnikom Josipom Šelendićem, ponosno je pokazala vjenčani prsten

Novopečena gospođa Šelendić, koja je u trećem mjesecu trudnoće, subotnje prijepodne provela je ispijajući kavu na zagrebačkoj Špici okružena prijateljicama, pokazujući im svoj raskošni prsten od bijelog zlata, piše Gloria.

Malina (21) i Josip (28) vezu su započeli u ožujku ove godine, a nakon samo nekoliko tjedana poznanstva zagrebački poduzetnik manekenku je odveo na romantično putovanje u Pariz. Iako im u vezi navodno nisu cvjetale ruže, što dokazuje incident u narodnjačkom klubu Diamond, gdje se Malina potukla s njegovom bivšom djevojkom, manekenkom Anteom Kodžoman, par je uspio izgladiti sve nesuglasice.

Šelendić, koji je sve donedavno bio na glasu kao veliki ženskar na čiji šarm su pale manekenke Andrea Ćupor, Josipa Kusić, Ivana Paris, saznavši da je Malina trudna, zaprosio ju je. Skromno vjenčanje za samo tridesetak uzvanika, roditelje i najbližu rodbinu, upriličeno je u zagrebačkom restoranu Baltazar.