Amaranthine

Mala umjetnička djela na vašoj ruci

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 11.10.2019 14:35
  • Objavljeno 11.10.2019 u 14:35
tportal

Izvor: Amaranthine / Autor: Promo

Nakon dvadeset godina rada u IT industriji od čega deset na vodećim pozicijama u zemlji i regiji, Mario Malnar svoju karijeru je okrenuo za 180 stupnjeva. Život u korporativnom okruženju zamjenio je pozicijom kreativnog direktora i posvetio se izgradnji i razvoju brenda nakita Amaranthine

Nakon donošenja odluke o promjeni i finaliziranja idejepočinje težak rad i stjecanje novih znanja iz područja product managementa, digitalnog marketinga, odnosa s javnošću pa do upoznavanja materijalaza izradu nakita i njihovih fizičkih i metafizičkih svojstava. Na putu promjene upoznaje i nove ljude koji mu svesrdno pomažu u ostvarivanju ideje. Poruka koju nakit Amaranthine prenosi je ljepota življenja i bezuvjetne ljubavi.

tportal

Izvor: Amaranthine / Autor: Promo

Pri stvaranju brenda Amaranthine posegnuli smo u davnu povijest Hrvatske, prekrasnu prirodu, bogatstvo otoka, plavog mora, visokih planina, divljih vjetrova i domišljatih ljudi. Tu ljepotu često zanemarujem, uzimamo je zdravo za gotovo, pa se začudimo kad čujemo hvalospjeve drugih.

tportal

Izvor: Amaranthine / Autor: Promo

Zaštitni znak brenda je slovo 'A' ispisano glagoljicom joja simbolizira vezu s korjenima, poviješću i baštinom od kud se crpi inspiracija za ove modele. Svaki element i komad nakita izrađeni su ručnos puno pažnje i strpljenja, svaki je malo umjetničko djelo na ruci osobe koja ga nosi. Četri su osnovne linije brenda Boomerang, Amaranthine, Heritage i Black line.

tportal

Izvor: Amaranthine / Autor: Promo

Nakit Amaranthine možete pronaći na web stranici www.amaranthinestore.com i na njihovom IG @amaranthine_collection ili u trgovinama; Take me home Zagreb, Galerija Link Zagreb, Life by Kawa Dubrovnik, Concept store Grad hotel Park Rovinj, Pr concept store Rovinj i drugima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!