TA SE NEĆE IZGUBITI!

Mala Shiloh sve sličnija tati Bradu Pittu

27.07.2010 u 11:50

Bionic
Reading

Kada se četverogodišnja Shiloh, kćerkica Angeline Jolie i Brada Pitta, s mamom, braćom i sestrom pojavila u japanskoj zračnoj luci, iz aviona se moglo vidjeti da je – ista kao tata

Iako za njima jure paparazzi, ne može se reći da su megaslavni Angelina Jolie i Brad Pitt svoju djecu previše izlagali javnosti, kao, primjerice, Katie Holmes i Tom Cruz malu Suri.

No budući da Angelina ovih dana putuje iz metropole u metropolu kako bi prisustvovala premijerama svog novog filma 'Salt', odlučila je na neka od putovanja povesti djecu, a paparazzi trk za njima. U zračnoj luci u Japanu pojavila se sa svojom biološkom djevojčicom Shiloh te s još troje svoje usvojene djece: Zaharom (5), Maddoxom (8) i Paxom (6).

S kratkom, na stranu začešljanom plavom kosom i plavim očima, Shiloh definitivno najviše sliči tati Bradu. Angelina je u javnosti znala govoriti kako se mala više ponaša kao dječak, kako je zatražila da joj skrate kosu, kako ne voli haljinice već trenirke i odijelca, kao i sve što joj nose braća.