U STRUČNIM RUKAMA

Mala, ali znakovita promjena: Amal Clooney osvježila izgled novom bojom kose

08.12.2022 u 17:44

Bionic
Reading

Duga tamnosmeđa kosa njezin je zaštitni znak, no ipak, zahvaljujući povjerenju koje je stekla u poznatog frizera bogatih i slavnih Dimitrisa Giannetosa, Amal Clooney odlučila se na malu, ali znakovitu promjenu

Iako je godinama gledamo s dugom, izrazito tamnosmeđom raspuštenom kosom u valovima, Amal Clooney svjesna je da do promjena mora doći. Stoga se odlučila prepustiti rukama stručnjaka, odabravši Dimitrisa Giannetosa, slavnog stilista i frizera koji se već godinama brine o kosi mnogih svjetski poznatih dama.

Malom, ali vidljivom promjenom Dimitris Hair, kako se naziva slavni frizer i stilist na društvenim mrežama, napravio je pravo osvježenje na kosi lijepe Amal i time se pohvalio na svom Instagramu.

Već na prvi pogled jasno je da se Amal maknula od tamne boje kose, koja ju je ponekad i 'zatvarala', te se odlučila za bogatiju nijansu smeđe boje. Dodatan sjaj postignut je pramenovima izvučenim u medenim tonovima.

Budući da su, više nego očito, fotografije na kojima frizer Giannetos pozira sa slavnom odvjetnicom i suprugom holivudskog zavodnika Georgea Clooneyja provučene kroz pregršt filtara, mnogi su postavili pitanje je li ona, osim na kosi, radila zahvate na svom lijepom licu.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: CNP / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Inače, Giannetos se već duže brine o kosi Camile Cabello, Karol G i Ciare, Megan Fox, Alessandre Ambrosio i mnogih drugih.

jedna večer, dvije haljine

Ova žena stvarno zna oduševiti: Nakon spektakularne crvene haljine, Amal se pojavila u srebrnoj kreaciji

Pogledaj galeriju