tEK MU JE PET GODINA

I djeca znaju što se u svijetu događa: Amal Clooney iznenadila otkrićem da je njezin sin nacrtao zatvor i u njega 'smjestio Putina'

27.10.2022 u 23:12

Bionic
Reading

Hoće li u konačnici prevladati umjetnički, odnosno glumački geni ili u obitelji imaju odvjetnika za ljudska prava ili malog političara, vrijeme će pokazati, no pred petogodišnjim blizancima Ellom i Alexanderom blistava je budućnost

Amal Clooney gostovala je, zajedno s Michelle Obamom i Melindom French Gates na panelu u New Yorku, gdje je odvjetnica za ljudska prava priznala kako je njezini petogodišnji blizanci Ella i Alexander itekako inspiriraju u njezinom radu.

44-godišnjakinja je priznala da iako njezina djeca, koju je dobila sa 61-godišnjim Georgeom Clooneyjem, nisu 'baš u toku s aktualnim događajima', njezin sin često bilježi što ona radi na poslu. Da dobro i pozorno sluša, iako se tako možda ne čini, govori i činjenica da se nije premišljao dati svoje viđenje trenutne situacije i ruske invazije na Ukrajinu.

Kako je otkrila Amal Clooney, maleni Alexander svojim je crtežom kratko i jasno objasnio sve. 'Moj sin nacrtao je sliku na kojoj je zatvor i onda mi je rekao: 'Putin bi trebao biti unutra'', otkrila je Amal i potom dodala da ona trenutno vodi neke slučajeve vezane uz Ukrajinu, stoga ne čudi i da petogodišnjak zna što se tamo događa.

  • +22
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Potom je rekla kako su upravo Ella i Alexander njezini najveći pokretači kada je riječ o fondaciji Clooney Foundation for Justice, ali i dodala kako je samo pitanje trenutka kada će njezina djeca početi uistinu shvaćati što se događa u svijetu. Zbog svega se nada da će im uvijek moći dati pravi odgovor na sve.

Clooneyjevi, koji su se vjenčali u rujnu 2014. godine, blizance su dobili u lipnju 2017. i od tada su oni postali centar njihovog svijeta.