ISABELLE HUPPERT

Modno neustrašiva: Francuska diva u 70-oj ne krije opsesiju komadima od kože

26.01.2024 u 09:28

Bionic
Reading

Novo izdanje humanitarnog događanja Sidaction u Parizu obilježile su talijanska i francuska diva - Monica Bellucci i Isabelle Huppert

‘Ona je elegantna i bezvremenska, ali uvijek je na rubu nečega, između dvije strane, tame i šika. U slučaju Isabelle dominira nonšalantnost, no postizanje ravnoteže je ključno’, za Vogue je svojedobno izjavio stilist Jonathan Huguet koji dugi niz godina brine o modnom izričaju 70- godišnje Isabelle Huppert.

Da modna vizija Gruzijca Demne Gvasalije u Balenciagi odgovara njezinom modnom senzibilitetu, poznata francuska diva dokazala je u brojnim prilikama.

Nakon što je na predstavljanju novog izdanja filmskih nagrada Cesar osvanula u kožnoj haljini brenda, za humanitarno događanje Sidaction odabrala je slično, no ništa manje zanimljivo izdanje s potpisom Balenciage.

Isabelle Huppert Izvor: Profimedia / Autor: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Njezinim stajlingom dominirao je kožni komplet stvoren od bajkerske jakne i midi suknje visokog struka, a bajkersku estetiku na svečanom događanju naglasila je i dodatkom sunčanih naočala.

Gala večeri u Parizu, u jeku novog izdanja Tjedna visoke mode, Huppert je nazočila u društvu Monice Bellucci, talijanske dive koja je također plijenila pozornost u crnom.