STAJLING ZA PET

Magnet za poglede: Iva Šarić opet ima genijalnu haljinu

03.10.2018 u 10:48

Bionic
Reading

Bivša manekenka, danas HRT-ova voditeljica Iva Šarić stigla je uz brojne druge poznate na predstavljanje novog brenda za kosu i zablistala u još jednom sjajnom izdanju

Diljem Hrvatske započela je promocija 15 novih trendova beauty kampanje koju donosi brend sa stogodišnjom tradicijom – Keune Haircosmetics. U jednom zagrebačkom frizerskom salonu u utorak navečer okupili se brojni poznati kako bi vidjeli koje novitete u kosi ćemo gledati naredne sezone.

Bila je tu i bivša manekenka Iva Šarić, koju odnedavno imamo prilike gledati u ulozi voditeljice na HRT-u.

Iva je, kao i uvijek, bila dotjerana od glave do pete, a u prvom planu je osim njezine bujne kose bila neobična haljina koju je nosila. Kreacija na preklop koja je spojila tri naizgled nespojiva uzorka na vitkoj i visokoj Ivi izgledala je fenomenalno. Riječ je o modelu londonskog brenda Rixo, koji se može nabaviti po cijeni do 346 eura (oko 2500 kuna). Uz to je kombinirala visoke sive čizme od brušene kože.

Rixo London Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Isti britanski modni brend oduševio je i voditeljicu Nikolinu Pišek Ristović te se u njihovoj kreaciji pojavila početkom ljeta na reviji Matije Vuice u dvorcu Trakošćan.

  • +9
Poznati na predstavljanju brenda za kosu Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Perešin

Osim Ive Šarić, kampanju brenda za kosu podržale su poznate osobe iz hrvatskog javnog života, poput IT djevojke Nine Mije Čikeš, modela i glazbenika Vlahe Arbulića, Ivana Penezića i Gorana Beloševića iz grupe Pravila igre i mnogih drugih.