UVIJEK ZGODNA

Dva izdanja Nikoline Pišek u jednoj večeri: U izazovnoj haljini i stajlingu koji će mnoge kopirati

17.06.2018 u 13:39

Bionic
Reading

Na reviji Matije Vuice, koja se održala u romantičnoj atmosferi dvorca Trakošćan pojavila se i voditeljica Nikolina Pišek, ovoga puta u nešto drugačijoj ulozi

Lijepa voditeljica poznata je po istančanom modnom stilu i kombinacijama u kojima vješto spaja naizgled nespojive komada. Tako je bilo i ovoga puta, a kada se uoči revije pojavila u veseloj midi haljini s kombinacijom cvjetnog i leopard uzorka, na koju je obula čarapice ukrašene cirkonima i glomazne tenisice, a stajling upotpunila hit pletenom torbom, s potpisom brenda Miu Miu.

  • +13
Poznati na modnoj reviji Matije Vuice Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Nikolina je i ovoga puta pokazala da prati trenove i vješto ih prilagođava svom stilu i osobnosti, pa je uz romantičnu haljinu cvjetnog uzorka, brenda Rixo London, kakve su ove sezone apsolutni hit, znalački ukomponirala glomazne tenisice, kakve nazivaju 'tatine ' jer su ih donedavno samo nosili očevi kojima modni dojam nije prvo što pada na pamet kad se krenu odijevati. Ona se odlučila za model talijanskog brenda Ash.

Trend ružne obuće zadnjih je nekoliko sezona poharao modni svijet, a nakon plastičnih natikača, udobnih Birkenstockica, 'ružne' tenisice, obuća su koja oduševljava trendseterice diljem svijeta.

Na taj trend nije ostala imuna ni naša lijepa voditeljica koja je ljetni stajling obogatila još jednim trendi primjerkom – pletenom torbom, koja je definitivno must have modni dodatak ove sezone.

No, Nikolinin sjajan stajling samo je bio uvertira u posebno iznenađenje te večeri. Naime, lijepa voditeljica okušala se i kao manekenka, zakoračivši modnom pistom u jednoj od izazovnijih kreacija Matije Vuice, crnoj poluprozirnoj haljini koja je zahvaljujući dubokim prorezima i prozračnom materijalu malo toga ostavljala mašti.

  • +21
Modna revija Matije Vuice održana je u dvorcu Trakošćan Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX