STIGLO POJAČANJE

Iva Šarić Leko blista od sreće: Najveće iznenađenje HRT-ove nove jesenske sheme

11.09.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Jesenska shema 'Sve boje jeseni' Hrvatske radiotelevizije predstavljena je u ponedjeljak navečer. Među brojnim gostima zasjala je diplomirana ekonomistica i manekenka Iva Šarić. Majka dvoje djece blistala je u lijepoj haljini i s osmijehom koji ne skida s lica, a za to itekako ima razloga

Iva Šarić je jedno od najvećih iznenađenja u novoj shemi HRT-a. Gledatelji će je moći pratiti u novoj emisiji 'Klub 7', koja će pratiti događaje s područja mode, hrane i umjetnosti. Obrađivat će i teme iz kulture, turizma, sporta i tehnologije. Kroz emisiju vodit će nas Jelena Glišić.

Bivšu Miss Universe i Ivu Šarić veže dugogodišnje prijateljstvo pa su sinoć odmah podijelile zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Lijepa Zagrepčanka, koja je završila stručni studij poslovne ekonomije i financija te je specijalizirala komunikacijski menadžment, sjedila je u prvom redu, no fotograf ju je u jednom trenutku uhvatio kako tipka po mobitelu. Iva Šarić sretna je zbog svog novog poslovnog angažmana pa je, vjerujemo, odmah svoje uzbuđenje podijelila s najmilijima.

Nakon što su više od godinu dana demantirali glasine o raspadu svoga braka Iva je sredinom ožujka potvrdila da se razvela od nogometaša Jerka Leke. Okrenula je novu stranicu u životu, posvetila se poslu i odgoju djece, sinova Leona i Carlosa. Pročitajte više na: https://www.story.hr/celebrity/iva-saric-proslavila-ro-endan-svog-mezimca-433578 - www.story.hr.

  • +22
Predstavljene 'Sve boje jeseni' Hrvatske radiotelevizije Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL