ODBIJA OSTARJETI

Madonna iznenadila izgledom prije i nakon Oscara

24.02.2009 u 10:16

Bionic
Reading

Iako je iza nje već pet desetljeća, Madonna kao da izgleda sve mlađe i mlađe. Na Oscarima je tako iznenadila nevjerojatno svježim izgledom primjerenijim puno mlađoj osobi

Nedavno razvedena zvijezda zablistala je na dodjeli Oscara. Njezina koža izgledala je vrlo svježe i sa znatno manje bora nego što ih je imala na dodjeli Oskara prije dvije godine kada se na ceremoniji pojavila s tadašnjim suprugom Guyem Ritchijem.

Madonnina koža izgledala je i neusporedivo bolje nego što je izgledala i prije svega dva dana kada su je paparazzi snimili crvenog i podbuhla lica, što je mnoge navelo da se zapitaju koji tajni beauty tretman koristi.

Za dodjelu filmske nagrade Oscar Madonna je odabrala crnu dugačku haljinu bez rukava koja je naglašavala njezine vrlo mišićave ruke, a umjesto neke jako isfrizirane frizure, kosu je raspustila na vrlo ležeran i mladenački način. Cjelokupni dojam bio je vrlo mladenački, osobito ako se u obzir uzme da je riječ o ženi koja je napunila 50. Da još nije za otpisati, Madonna je pokazala i odabirom svog novog ljubavnika, Jesusa Luza, kojemu su tek 22.

Madonna crvena podbuhla lica snimljena dva dana uoči Oscara i na samoj dodjeli filmske nagrade