HUNTER SCHAFER

Zvijezda 'Euforije' imala je najoskudnije izdanje na oskarovskoj zabavi - samo je perom prekrila grudi

13.03.2023 u 13:58

Hunter Schafer

Izvor: Profimedia / Autor: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Najhrabriji izgled u oskarovskoj noći uvjerljivo je imala Hunter Schafer. Zvijezda ‘Euforije’ u potpunosti je prihvatila modno pravilo ‘manje je više’, na oskarovskoj zabavi Vanity Faira osvanuvši u slip suknji i s bijelim perom u službi topa

Nije prvi put da se zvijezde usuđuju biti odvažne na crvenom tepihu dodjele prestižne filmske nagrade, Dovoljno je sjetiti se glazbene ikone Cher u kreaciji Boba Mackieja na dodjeli Oscara 1988. godine ili Ruskinje Irine Shayk u Versaceu na zabavi Vanity Faira 2015. godine.

U oba slučaja zvijezde su odabrale transparentnost, poigravajući se s prozirnim efektom, ispisujući tako priču o goloj haljini koju je 1962. godine započela Marilyn Monroe u kultnoj haljini Boba Mackieja zaželjevši sretan rođendan američkom predsjedniku Johnu F. Kennedyju.  

Na ovogodišnjoj, velikoj oskarovskoj zabavi u organizaciji magazina Vanity Fair, zvijezda serije ‘Euforija’ otišla je korak dalje. Nije se igrala s tkaninama koje otkrivaju tijelo, možda ukrašenim presijavajućim šljokicama, već je odlučila potpuno otkriti svoje tijelo, s bijelim perom svezanim na leđima.

Upotpunjen elegantnom suknjom slip kroja, otkrivajući struk i trbuh, Hunter Schafer imala je najhrabriji izgled na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Pero u službi topa s odgovarajućom suknjom predstavljeno je u aktualnoj kolekciji Ann Demeulemeester, ujedno debitantskoj za francuskog dizajnera Ludovica de Saint Sernina koji je preuzeo kreativno kormilo brenda u vlasništvu istoimene belgijske dizajnerice.

  • +115
Poznati na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / CRASH/IMAGESPACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

‘To je moj način da kažem da ću nakon ovog prvog koraka raširiti krila i biti u mogućnosti izraziti se’, izjavio je francuski dizajner nakon kolekcije referirajući se na kreaciju za kakvu se u oskarivskoj noći odlučila zvijezda ‘Euforije’.

  • +44
Moda na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA