NEPOVJERLJIVA SANDRA

Ma je li moguće da je ona pronašla dečka?

14.12.2013 u 12:16

Bionic
Reading

Nakon rastave braka od supruga Jesseja Jamesa koji ju je varao, ljubavni život glumica Sandre Bullock baš i nije bio uzbudljiv, no čini se da je sada, tri godine nakon razvoda, nova ljubav na vidiku

Igrač Dallas Cowboysa Troy Aikman i glumica Sandra Bullock bili su u vezi 1995. godine, a nakon što se Troy razveo od svoje supruge Rhonde, čini se da je ponovno bacio oko na Sandru.

Naime, Troy je totalno pao na Sandru nakon što je pogledao njezin film 'Brzina', a ubrzo nakon toga i službeno su postali par. Međutim, ta veza je pukla zbog udaljenosti jer je Troy živio u Dallasu, a Sandra u Los Angelesu. 'Jako su se dobro slagali dok su bili zajedno, no tada nisu imali toliko zajedničkih stvari kako danas', otkriva izvor.


Troy se od supruge Rhonde razveo 2011. godine, a Sandra se od supruga Jesseja Jamesa koji ju je varao razvela godinu dana ranije. I Troy i Sandra su vrlo brižni roditelji, a dok je Sandra posvojila sina Louisa nakon razvoda, Troy iz braka s Rhondom ima dvije kćeri. Sada kada su ponovo oboje slobodni, Troy se prisjetio stare ljubavi te želi obnoviti vezu sa Sandrom, a u prilog tome ide i činjenica da Sandra voli sportaše, piše Showbizspy

'Stvar je u tome da Sandra više ne vjeruje muškarcima, ima osjećaj da je previše puta bila iznevjerena i ostavljena slomljenog srca. No, svi Sandrini prijatelji misle kako je sada savršeno vrijeme da ona i Troy ponovno pokušaju', dodaje izvor.