'skupa plava'

Luksuzna boja meda najnoviji je trend iz hit serije kojem je teško odoljeti

28.05.2023 u 21:18

Bionic
Reading

Luksuzna boja meda, popularno zvana i 'skupa plava', najnoviji je trend koji je postavila hit serija 'Nasljeđe'

HBO-ova hit serija 'Nasljeđe' učinila je tihi luksuz najnovijim modnim hitom, a prema svemu sudeći, postavlja trendove i kada je riječ o bojama kose.

Ovoga puta u prvom planu našao se sporedni lik, Willa Ferreyra, eskort dama koja se u četiri sezone uspješno izborila za vjenčanje s Connorom Loganom, što joj je osiguralo nekoliko milijardi dolara na računu.

Willa (Justine Lupe) ne krije to da joj je 'sigurnost' najveća pogodnost ovog braka, no to je definitivno i mogućnost za luksuzno odijevanje, a što je iz sezone u sezonu postavljala na višu razinu.

Sukladno tome, mijenjala se i boja njene uvijek ležerno raspuštene kose, a ona je u zadnjoj sezoni postala raskošne boje meda.

U skladu s tihim luksuzom, koji karakteriziraju nenametljiva elegancija i skupoća proizvoda, ruku pod ruku ide upravo ovaj trend jer boja meda, mora se priznati, odiše jedinstvenim glamurom.

  • +5
Justine Lupe - 'Nasljeđe' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Razne nijanse plave boje već su postavljene kao prevladavajući trend za nadolazeće ljeto, u što su ga prometnule Chanelove revije promičući suptilno naglašeno plavu kosu, te Beyonce, koja je pokazala svu ljepotu suncem okupanih blond nijansi.

'Boju meda nazivamo i 'skupom plavom' jer se radi o mnogo posla da se postigne baš ta nijansa. Mješavina tonova, u kojoj tamniji dolaze na korijen, ostavlja dojam ljepote koja dolazi iznutra', pojasnio je frizer Andrei Alexe.