ŠARENA MODNA BAJKA

Ludo dobra izdanja Elle Dvornik

08.04.2016 u 13:58

  • +3

Ella Dvornik zvijezda nove BiteMyStyle kampanje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznić

Bionic
Reading

Dizajner Zoran Aragović za svoj brend BiteMyStyle na ovosezonskom Bipa Fashion.hr-u predstavio je kolekciju pod nazivom Cupcake za sezonu proljeće/ljeto 2016., a zaštitno je lice kampanje Ella Dvornik, mlada urbana djevojka koja sjajno utjelovljuje estetiku kolekcije Cupcake

Aragovićeva vizija žene u ovoj je kolekciji pomalo nostalgična,naglašenih retro i vintage elemenata, ali ujedno i ženu koja vrlo vješto ihrabro kombinira prošlost sa suvremenim elementima i stvara svojprepoznatljiv i upečatljiv stil. S EllomDvornik dizajner surađuje već dugi niz godina, nosila je njegovu reviju i zvijezda nove kampanje BiteMyStyle.

Kolekcijom dominiraju geometrijski uzorci poput pruga, točkica, cik-caka ili pak svevremenski uzorak pepita, a dizajner u prevladavajuće crno-bijele kombinacije na svoj prepoznatljivi način unosi i druge boje poput sladoledne roza i žute te nešto jače nijanse zelene i plave koje su stvarajući kontrast još malo razigrale ovu modnu priču.

Aragović nudi čitavu lepezu odjevnih predmeta, i to onih idealnih za dnevne kombinacije poput voluminoznih sukanja srednje dužine i trendovskih spitki pa sve do korzet-haljina idealnih za večernje izlaske. Svoju šarenu modnu bajku dizajner je upotpunio mini kolekcijom torba izrađenih od pleksiglasa i umjetne kože te u suradnji s Azilom Dumovec dizajnirao majice s printom pop art psića što se sjajno uklopilo u ideju kolekcije te joj dalo pravi damski šik pečat.

Ljupki ambijent slastičarnice Amelie poslužio je kao lijepa kulisa za kolekciju, a neobične frizure i ovoga puta djelo su Katice Topčić za Kevin Murphy s kojim Zoran uspješno surađuje već nekoliko sezona. Upečatljiv make-up osmislila je Ivana Bilandžija Billy, a za Elline šarene nokte pobrinuo se M ART studio.