U NOVE MODNE POBJEDE

Ljupka Gojić seli u New York

19.02.2009 u 08:30

Bionic
Reading

Midikennova uzdanica Ljupka Gojić uskoro kreće put New Yorka gdje je očekuju novi poslovi. Posljednji u nizu njezinih uspjeha je i naslovnica francuskog časopisa Biba

Prvu naslovnicu za francuski modni magazin Biba Ljupka je snimila još kao tinejdžerica. Danas, nekoliko godina kasnije, urednici mode su odlučili ponoviti suradnju, pa Ljupka krasi naslovnicu novog izdanja Bibe.

Ljepša no ikad, Ljupka je pozirala slavnom fotografu Chrisu Militscheru, koji iza sebe ima brojne editorijale u svjetski razvikanim magazinima poput Ellea, Voguea, Marie Clairea, In styla i tako dalje.

Militscher je tijekom karijere okupio impresivnu listu poznatih klijenata te slovi kao jedan od najdražih fotografa mlade glumice Scarlett Johansson, koju je fotografirao za naslovnice časopisa Marie Claire i In style. Pored Scarlett, u njegovom celebrity portofoliju se može naći Jessica Biel, Dita Von Teese, Diane Kruger, Rosario Dawson i mnogi drugi.

S obzirom na to da posao uspješnog modela iziskuje stalna putovanja, Ljupka se za koji tjedan privremeno seli u New York, koji će joj u narednih nekoliko mjeseci biti poslovna baza.

Prošlu godinu Ljupka je zaključila s nekoliko inozemnih naslovnica, brojnim editorijalima, snimljenim katalozima (Quelle, Otto, Newport News, Tuzzi...), kampanjama za Schwarzkopf i Wellu, te time potvrdila status jednog od najuspješnijih komercijalnih modela čije lice, zasigurno, prodaje proizvod.