SLAVI SEDMU GODIŠNJICU

Ljupka Gojić Mikić zna formulu za dobar brak

27.05.2013 u 13:45

Bionic
Reading

Na današnji dan prije sedam godina Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić svoju su dugogodišnju ljubavnu vezu okrunili brakom

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki svih vremena, Ljupka Gojić Mikić, i njezin suprug, nogometaš nogometnog kluba Sanfrecce Hiroshima, Mihael Mikić, svoju su vezu okrunili brakom prije punih sedam godina glamuroznom proslavom na zagrebačkom luksuznom imanju Golf&country klub.

U braku su dobili dvije kćeri, trogodišnju Janu Siennu te jednogodišnju Milu Amelie. Sedma godina za njih nije bila krizna, dapače sretniji su no ikad, a Ljupka se našalila kako je sve to zbog kave.

Naime na stranici svog modnog brenda Jolie Petite na Facebooku s prijateljima je podijelila kako je upravo šalica jutarnje kave garancija za dugovječan i sretan brak, donosi Story.hr.

'Prijateljica je stavila simpatičnu sliku na Instagram, a na njoj Pero Djetlić drži šalicu kave i piše: Da me nitko nije pitao ništa dok ne popijem kavu' i odmah sam se prepoznala, ali sam prešutjela… Možda zato što je bilo jutro, prije kave. Mika je vidio sliku u isto vrijeme kad i ja - godine i iskustvo mu govore da je bolje da šuti - ali zato je nakon moja dva gutljaja kave jedva dočekao biti duhovit. Eto, zahvaljujući Francku, moj mudri muž i ja danas slavimo sedmu godišnjicu braka. Svatko nađe svoju formulu za dobar brak!', napisala je Ljupka na fejsu i tako na šaljiv način javno svom suprugu čestitala sedmu godišnjicu braka!