ZBOG NOVOG DEČKA J.LO

Ljubomorni ispadi Marca Anthonyja

13.12.2011 u 08:16

Bionic
Reading

Odbio je snimati scene sa svojom bivšom svojom suprugom otkako se ovaj rastavljeni zvjezdani par žestoko posvađao zbog Jenniferinog novog ljubavnika Caspera

Marc Anthony zabranio je da 24-godišnji ljubavnik Jennifer Lopez vozi njihovu djecu, blizance Maxa i Emme, zbog Casperovog dugog popisa prometnih prekršaja. 'Marc je gotovo eksplodirao kad je saznao za Casperovu prekršajnu evidenciju i izričito je rekao Jennifer da ne dopušta da Casper vozi njihovu djecu. Marc mrzi činjenicu da Casper sve više vremena provodi s Maxom i Emmom', rekao je izvor blizak pjevačici za Radar Online.

'Marc je izuzetno ljubomoran i smatra da Jen ne donosi dobre prosudbe kad je u pitanju Casper', dodao je izvor.

Dečko Jennifer Lopez Casper Smart imao je u posljednjih sedam godina brojne sukobe sa zakonom zbog svojih automobilskih prekršaja. Iako je većina kazni bila za prebrzu vožnju ili vožnju bez valjane dozvole, uhvaćen je i u ilegalnoj motorističkoj utrci, a ako se ne pojavi na sudu, mladi bi plesač mogao završiti iza rešetaka.

Marc je navodno bio toliko bijesan zbog veze Jennifer i Caspera da je odbio snimanje zajedničkih scena sa svojom bivšom suprugom za njihov novi reality show, a navodno je tražio razgovor s autorom realityja Simonom Fullerom kojem je rekao da ne može raditi s bivšom ženom.

'Ja jednostavno ne mogu raditi s njom', bio je izravan u telefonskom razgovoru, prenosi Daily Mail citirajući i drugi izvor koji objašnjava kako je riječ o ponosu latino-muškarca.

Producenti realityja sada se trude smiriti tenzije između dvije zvijezde, jer pokušavaju spasiti milijune dolara uložene u show.

Nakon sedam godina braka, Lopez i Anthony objavili su svoju rastavu u srpnju ove godine.