ŽANAMARI I MARIO

Ljubav okrunili vjenčanjem na - petak 13.

23.06.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Žanamari je često ugodno spajala s korisnim, no nakon nekoliko propalih veza čini se da je ovoga puta pronašla onog pravog, zbog kojeg je izrekla sudbonosno 'DA'

Žanamari Lalić i Mario Perčić upoznali su se na snimanju njezina spota 'Kao da nema sutra' u koji ga je ona pozvala jer ju je oduševio svojim stasom. Kako se na snimanju među njima dogodila kemija, odmah su se zaljubili. O tkako su se upoznali, 32-godišnja pjevačica i 27-godišnji maneken žive svoje stihove – kao da sutra ne postoji!

Da su postali potpuno nerazdvojni, ubrzo su i dokazali. Osim što su zajedno stizali na sve društvene događaje, Mario je postao i njezin privatni trener koji je itekako zaslužan za fantastičnu liniju zanosne plavuše.


Nakon samo dva mjeseca par se zaručio i počeo zajedno živjeti u jednom zagrebačkom stanu. Nedavno su se odlučili preseliti u njezinu rodnu Makarsku gdje su okrunili svoju vezu brakom. Započeli su svoju vezu na mnogima nesretan dan – petak 13. 2013. - a u brak se pretopila na prvu godišnjicu njihove ljubavi – 13. lipnja 2014.

Večera za dvadesetak uzvanika bila je u makarskom hotelu Osejava; mladenka je blistala u večernjoj haljini s potpisom Matije Vujice, a splitski maneken je bio vrlo elegantan u tamnom odijelu u kombinaciji sa svijetloplavom košuljom.

Koliko su neopterećeni, dokazali su odmah nakon svadbe, kada je uslijedilo noćno kupanje. Par je već otputovao na medeni mjesec u London, a nakon povratka oboje se vraćaju svojim poslovnim obavezama koje će zbog bračne idile biti puno slađe. Novopečena supruga nije propustila na Facebooku pohvaliti se i novim prezimenom, sada je Žanamari Perčić!

Kao da sutra ne postoji