jedinstvena i osvježavajuća alternativa

Ljeto u planinama – mir, priroda, pregršt aktivnosti i prilika za opuštanje

14.08.2023 u 10:09

Bionic
Reading

Iako je ljetovanje na moru tradicionalni izbor za mnoge, planine nude jedinstvenu i osvježavajuću alternativu s umirujućom ljepotom, nižim temperaturama i raznolikim aktivnostima na otvorenom

Ako želite napuniti baterije i doživjeti ljetovanje iz snova u planinama, posjetite Nassfeld, prekrasnu planinsku destinaciju koja pruža nevjerojatno iskustvo i otkrijte zašto ljeto u planinama pruža mnoge prednosti. Od svježeg planinskog zraka koji je blagotvoran za zdravlje, planinskog spokoja koji potiče osjećaj ugode i porast energije, do temperatura koje su u planinama obično niže nego na obali – boravak u planinama zaista omogućava posebno iskustvo za istraživanje prirode i uživanje u aktivnostima na otvorenom. Planinski krajolici nude spektakularne vidike, impresivne litice, zelene pašnjake, bujne šume i kristalno čista jezera. Uz to, možete uživati u pješačenju, planinarenju, biciklizmu, penjanju, vožnji kanuima ili jednostavno istraživati mnogobrojne staze i vrhove.

Jedno od najboljih odmarališta je hotel Arena Franz Ferdinand Nassfeld, na udaljenosti od samo nekoliko sati vožnje iz Zagreba, Pule, Trsta, Ljubljane i drugih polazišta. Hotel je smješten u prekrasnom planinskom području koje nudi idealno iskustvo za ljubitelje prirode i aktivnog odmora. Svaki gost koji rezervira smještaj u hotelu dobiva Summer Plus Holiday Card koja uključuje besplatan prijevoz žičarom, istraživanje staza te brojne druge pogodnosti za boravak u planinama, bijeg od gradske vreve i uživanje u miru i tišini i prekrasnim pogledima. Hotel je dio grupacije Arena Hospitality Group i prava je destinacija za aktivan odmor, ali i opuštanje za tijelo i duh u prekrasnim Koruškim planinama. U hotelu ćete imati priliku iskusiti najbolje od ljeta i stvoriti uspomene koje će trajati cijelu godinu jer Arena Franz Ferdinand Nassfeld je dom daleko od doma. Uz poseban i ugodan smještaj, hotel nudi raznoliku ponudu sadržaja. Možete uživati u luksuznom unutarnjem i vanjskom bazenu gdje će vas masažni učinak mlaznica u bazenu još više opustiti. Bazen je savršeno mjesto za osvježenje nakon aktivnog dana provedenog u planinama i za postizanje osjećaja mira i zadovoljstva koji će vas obuzeti dok se opuštate u lijepoj atmosferi i toplom okruženju. Za ljubitelje fitnessa, moderna fitness dvorana pruža sve što vam treba za održavanje forme, dok uživate u prekrasnom pogledu na planine. Uz to, na raspolaganju su dvije različite saune – diskosauna sa zvukom sedamdesetih i osamdesetih te Winter Wonderland za potpuno opuštanje. Djeca i tinejdžeri se mogu zabavljati u Kids & Teens Clubu koji sadrži igraonicu, kreativni kutak i kutak za najmlađe. Tu su i brojne aktivnosti poput tematskih dana, mini disca, kreativnih radionica i još mnogo toga.

Za sve ljubitelje biciklizma važna informacije je da ne moraju brinuti za svu svoju opremu jer u hotelu Arena Franz Ferdinand Nassfeld bicikl je dopušten u hotelskoj sobi, a očekuje vas i osobni Sport Space, veliko predsoblje u sobi za svu sportsku i biciklističku opremu. Avanturistički biciklizam počinje u samom hotelu jer biciklisti voze izravno iz sobe preko velikih rampi do izlaza iz hotela, a biciklistički doživljaj u Nassfeldu počinje odmah ispred ulaznih vrata. Regija Nassfeld / Pressegger See raj je za penjače, a avantura počinje u samom hotelu Arena Franz Ferdinand Nassfeld. S visinom od 16 metara, hotel ima jedan od najviših zidova za penjanje, najviši ikada izgrađen u hotelu u Austriji. Izazov i adrenalin su zagarantirani, uz sigurnosne mjere i stručno osoblje koje pruža podršku i pazi na sigurnost.

Ljeto u planinama pruža i priliku za upoznavanje lokalne kulture i tradicije. Nassfeld je okružen šarmantnim planinskim selima u kojima možete doživjeti autentičnu atmosferu i uživati u lokalnoj kuhinji. Posjet muzejima i sudjelovanje u tradicionalnim svečanostima omogućit će vam upoznavanje s bogatom poviješću i kulturnom baštinom ovog područja.

Ako želite iskusiti jedinstveno ljetovanje s mirnom atmosferom, pregršt aktivnosti i prilikama za opuštanje, ljetovanje u planinama je pravi izbor. Nassfeld i hotel Arena Franz Ferdinand Nassfeld pružit će vam sve što vam je potrebno za savršen odmor koji će vas obnoviti i nadahnuti.

Pogledajte ljetnu ponudu i uštedite do 20% učlanjenjem u Arena Rewards loyalty program, a ostvarujete i dodatne pogodnosti. Više na www.franz-ferdinand.at