ZARIN ADUT

Ljeto još uvijek traje, a one su gotovo sve rasprodane; pronašli smo gležnjače koje su već postale hit sezone

04.08.2019 u 11:31

Bionic
Reading

O Zarinoj haljini na točkice, koja je osvojila modne ovisnice diljem svijeta, i kojoj je čak posvećen jedan Instagram profil, napisali smo već mnogo, a čini se kako je ona dobila i svog nasljednika. Prema predviđanjima dobrih i iskusnih poznavatelja mode, jednaki efekt modna kuća Zara mogla bi postići kožnim gležnjačama s vezicama, koje dolaze u dvije boje - krem i nebesko plavoj

Posljednja četiri mjeseca ne prestaje zaluđenost Zarinom haljinom na crne točke, koja je zbog svog kroja, ali i pristupačne cijene od 300 kuna pronašla svoje mjesto u ormarima ljubiteljica mode, ali i ovog brenda. S tim modelom dizajneri jednog od najpopularnijih lanaca ulične mode postigli su neviđeni uspjeh koji bi, kako se čini, mogli ponoviti modelom kožnih gležnjača s vezicama.

  • +3
Zara kožne gležnjače s vezicom Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Iako je riječ o modelu koji je predstavljen u kolekciji za nadolazeću jesen/zimu, on je već gotovo rasprodan i to samo nekoliko dana nakon što se pojavio u trgovinama, ali i u online prodaji. Španjolski brend, među mnogobrojnim novitetima, predstavio je i kožne gležnjače s vezicama, s petom od 8,5 centimetara, a koje dolaze u 'krem' i 'nebesko plavoj' boji.

Budući da je riječ o kožnom modelu, cijena je i više nego pristupačna - 699,90 Kn, a mogu još uvijek biti vaše ukoliko nosite 36, 37 ili 41 brojeve, koji su još uvijek dostupni na hrvatskoj verziji Zarine stranice. Gornjište gležnjača izrađeno je od mekane kože, kojima su presvučene i široke potpetice, dok je vrh četvrtast. Vezice su ovdje više estetski postavljene, budući da se kopčanje vrši patentnim zatvaračem s unutarnje strane.

  • +3
Zara haljina s uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara