ISPLATI SE IMATI

Svestrana i prozračna: Ova je haljina vaša najbolja ljetna saveznica

07.07.2020 u 06:51

Bionic
Reading

Vrući ljetni dani pozivaju na nošenje ugodnih i prozračnih silueta odjevnih komada koje svojim klasičnim dizajnom predstavljaju idealan odabir u brojnim prilikama. Jedan od takvih odjevnih komada nesumnjivo je košulja-haljina, a koju je uredništvo modne biblije Vogue proglasilo neupitnom ljetnom saveznicom

Dovoljno casual prilikom kreiranja svakodnevnih izdanja i dovoljno sofisticiranog izgleda u večernjim satima, košulja-haljine idealan su ljetni odabir i zahvaljujući svojim prozračnim materijalima, poput pamuka ili lana, koji pomažu da koža neometano diše u vrućim ljetnim mjesecima.

  • +82
Košulja-haljine iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prema riječima Voguea, klasični modeli košulja-haljina, ukrašeni jednostavnim, prugastim uzorkom, stvaraju besprijekoran look bez pretjeranog napora, a njihov bezvremenski izgled dobro se uklapa u bilo koju prigodu.

Osim toga, riječ je o modelu haljine koji je svestran. Moguće ga je nositi s praktički svim modelima obuće koji vam padnu na pamet, a izvrsno će izgledati i u kombinacijama s različitim modelima hlača, poput verzija sa širokim nogavicama ili vrućim hlačicama, dok će na plaži biti izvrstan dodatak odabranom kupaćem kostimu ili bikiniju.