savršena skincare rutina

Ljetni favoriti za žednu kožu koje ne smiješ zaobići

09.08.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Ljetni skincare vjerojatno uključuje očekivanja za čistu, sjajnu kožu. Stvarnost je malo drugačija. Ljetne vrućine, vlaga i dodatno izlaganje suncu mogu rezultirati suhom, dehidriranom kožom, začepljenim porama izazvanim znojenjem, opeklinama od sunca i hiperpigmentacijskim mrljama - ako ne spriječite ove uobičajene ljetne probleme s kožom

Uz dosljednost, savršena skincare rutina radit će za vas tijekom cijele godine, ali postoji nekoliko favorita koji će osigurati da ovo ljeto imate besprijekornu, glowy kožu. Najbolje od svega? Naše Dr.BRANDT skincare favorite, kao i cijeli Dr.BRANDT asortiman, možete uloviti 30% snižene uz ukucavanje koda DOKTOR pri checkoutu na www.delmerion.hr webshopu.

Sad kada smo ti otkrili popust, nećemo biti gatekeeperi – evo koji su naši skincare ultrahidratantni favoriti!

APIVITA pjenica za lice

Naš favorit koji je svoje mjesto našao na policama brojnih skincare entuzijasta je fenomenalna APIVITA pjenica za lice. 'Jedina umivalica koja mi ne isušuje kožu!' 'Čistač koji čisti baš sve nečistoće, ostavlja kožu super mekom, hidratiziranom i koji ne zateže!' Ovo su samo neke od brojnih recenzija na koje smo naišli u jednoj Facebook grupi, te se s ovime moramo složiti. Ovaj čistač za lice uz pomoć masline i proteina pšenice hidratizira i njeguje kožu, a uz pomoć propolisa osigurava blago antiseptičko djelovanje i antioksidacijsku zaštitu.

Dr.BRANDT Drop Of Strength booster serum

Dr.BRANDT Drop Of Strength serum je nadahnut Nobelovom nagradom za istraživanje autofagije, biološkog procesa koji detoksificira kožu i jača njezinu sposobnost obrane od stresa, zagađenja i slobodnih radikala. Immubarrier Complex™ - mješavina alfa-glukana iz ekstrakta kvasca koja aktivira put autofagije, hijaluronske kiseline i ekstrakta arktičkih bobica - nudi snažno poboljšanje izgleda preko 8 ključnih znakova starenja: bore, fine linije, hidrataciju, čvrstoću, glatkoću, sjaj, teksturu kože i elastičnost. Jača kožu i obnavlja svakodnevna oštećenja, detoksificira kožu i pojačava njezinu sposobnost obrane od stresa, zagađenja i slobodnih radikala, te povećava učinkovitost ostalih proizvoda iz svakodnevne skincare rutine.

Dr.BRANDT Hydro Biotic noćna maska

Ova noćna maska gel strukture djeluje tako da 'zaključa' vlagu u koži te reducira znakove crvenila i iritacije. Sastavljena je od proteinskog kompleksa koji djeluje s ciljem uravnoteženja prirodne flore kože. Umirujuće djelovanje peptida funkcionira u sinergiji s regeneracijskom formulom sastavljenom od ceramida, masnih kiselina i umirujućih svojstava koji djeluju zajedno kako bi koži pružili osjećaj olakšanja, njege te hidratizacije.

Dr.BRANDT krema za lice s hijaluronskom kiselinom

72-satna krema za lice s hijaluronskom kiselinom daje koži volumen te ciljano djeluje na područja lica na kojima se naziru znakovi gubitka elastičnosti i kolagena. Daje koži potrebnu hidrataciju i trenutačno reducira pojavu mimičkih bora, te pomaže koži u stvaranju prirodne hijaluronske kiseline.

Dr.BRANDT mineralna krema za lice SPF50

Dr.BRANDT Liquid Sun Shield je lagana, nekomedogena, 100% mineralna krema SPF50 širokog spektra UVA/UVB SPF50, HEV/BLUE LIGHT i zaštitom od onečišćenja. Ovaj SPF potiče blistavost i mlađi izgled kože, štiti od hiperpigmentacija, oštećenja i fotostarenja. Za razliku od ostalih krema za sunčanje, Liquid Sun Shield ima luksuznu, laganu tekuću teksturu koja je na licu nevidljiva i svilenkasta, ne ostavlja kožu masnom i ne uništava izgled make up-a.

Podsjećamo, iskoristite priliku i do 12.kolovoza iskoristite kod DOKTOR na www.delmerion.hr webshopu na cjelokupni Dr.BRANDT asortiman i vratite svoju kožu u život!