ODUŠEVILA JAVNOST

Teško se odlučiti koja je ljepša: Slavna glumica predstavila liniju haljina namijenjenu svim generacijama žena

12.08.2020 u 11:48

Bionic
Reading

Uz uspješnu holivudsku karijeru, 47- godišnja oskarovka Gwyneth Paltrow paralelno se brine o poslovanju vlastitog lifestyle brenda Goop osnovanog 2008. godine, a njegovu ponudu ovih je dana proširila na modnu liniju haljina namijenjenu različitim generacijama žena

Protekloga vikenda, poznata holivudska glumica javnosti je na društvenim mrežama najavila lansiranje svoje prve linije haljina nastale pod okriljem vlastitoga brenda Goop.

Komade iz svoje debitantske modne kolekcije na svom Instagram profilu, kojeg prati više od 7 milijuna obožavatelja, Gwyneth je predstavila uz asistenciju 77- godišnje majke, američke glumice Blythe Danner i 16- godišnje kćeri Apple.

Ovim potezom Gwyneth je odlučila istaknuti modnu filozofiju koja stoji iza njezine kolekcije haljina, a koja se odnosi na činjenicu da modeli s njezinim potpisom pristaju različitim generacijama žena, što je dodatno naglasila i na službenoj stranici brenda napisavši kako je željela stvoriti haljine koje će se prenositi s koljena na koljeno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🖤💗🤍

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

I dok je Gwyneth na objavljenoj fotografiji pozirala u kompletu crnoga topića i suknje visokog struka s točkastim uzorkom, njezina 16- godišnja dvojnica ovaj bezvremenski print predstavila je bijelim modelom haljine dužine midi, a 77- godišnja Blythe Danner osvanula je u dvobojnoj haljini maxi kroja.