zgodna brineta

Ljepotica hrvatskih korijena: Tko je Natali Husić koja je osvojila srce najmlađeg sina bivšeg francuskog predsjednika?

13.10.2022 u 12:51

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana, sin Nicolasa Sarkozyja, Louis Sarkozy izgovorio je sudbonosno 'da' na jugu Francuske. Vjenčanje je proteklo u krugu najbližih, no ipak je izazvalo veliko zanimanje u Francuza. Mnoge zanima tko je njegova lijepa izabranica s kojom je dijelio zadnjih pet godina, a koja je sad postala članica jedne od najpoznatijih francuskih obitelji

Za tu priliku Nicolas Sarkozy susreo se s bivšom suprugom Cécilijom Attias i majkom njegova sina. Na vjenčanju je bila i njegova sadašnja partnerica Carla Bruni. Ugledni dnevnik Figaro novu snahu bivšeg francuskog predsjednika, Natali Husić opisuje kao djevojku koja 'živi između Washingtona i New Yorka'.

Među ostalim je studirala na poznatom Lee Strasberg Theatre and Film Institute u New Yorku. Kćer je poznatog diplomata bivše države, Ilira Husića, danas uspješnog biznismena koji već duže vrijeme živi i radi u inozemstvu. Bio je vlasnik televizije Telesat, jedne od najmoćnijih u Kongu. Ondje je obitelj Husić živjela od sredine osamdesetih.

Na Facebook stranici Miss Monaco stoji da je Natali rođena u Baru u Crnoj Gori, ali i da je hrvatskog podrijetla. 'Dolazim iz Hrvatske, ali na žalost nikad nisam imala priliku da tamo odrastem', objasnila je. Ondje stoji i da joj je majka pijanistica, te da joj je prva strast glazba. Svirm klavir od 5 godine, a danas sklada i piše svoje pjesme. Kazalište je njezina druga velika strast, a prilično je dobra u golfu i tenisu.

Natali Husic Age: 24 Born in: Stari Bar (Croatia) About me: I come from Croatia but unfortunately I have never had a...

Objavljuje Miss MonacoPetak, 28. kolovoza 2015.

Nakon što je Natali 2017. upoznala najmlađeg sina Nicolasa Sarkozyja (sreli su se preko zajedničke prijateljice, a prije nego što su se upoznali u stvarnom životu, prvo su dugo vremena razmijenili poruke na Facebooku), njezina je karijera krenula drugim smjerom.

Diplomirala je međunarodne odnose na NYU, poznatom privatnom sveučilištu na Manhattanu i tako otišla u poslovne vode. Ovog srpnja ona i Louis su se zaručili, a 24. rujna vjenčali u Provansi. Natali nije imala klasičnu vjenčanicu, već sako i suknju sa zlatnim gumbima, dok se mladoženja odlučio za sive hlače, bijelu košulju i posebno upečatljiv sako. Nakon zavjetovanja na vječnu ljubav, Nicolasa Sarkozy je održao i govor.

Lijepa 30-godišnjakinja je progovorila na temu majčinstva. 'Nigdje nam se ne žuri, mislim da ćemo malo pričekati! Iako smo zajedno pet godina, svakim danom se malo više otkrivamo, izjavila je Husić.

Svojedobno je rekla da radi na knjizi o svom iskustvu djeteta emigranata između Balkana i Afrike. Prije nje, Louis je imao kratku romansu s voditeljicom Capucine Anav. Rastali su se u prosincu 2016. nakon nekoliko mjeseci veze.

Louis Sarkozy, Natali Husić Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SPENCER / Sipa Press / Profimedia
All Your Way - Natali Husić Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube