NIKOLINA PIŠEK:

'Liniju održavam trčeći u staroj odjeći'

02.07.2010 u 12:06

Bionic
Reading

Nikolina Pišek gotovo svaku večer trči krug oko Jaruna. Kaže da joj tada nije bitan izgled, već funkcionalnost odjeće, pa često trči u starim komadima robe što i nije baš atraktivan prizor, priznaje

Iako se na prvi pogled čini da Nikolina Pišek nije pobornica sportske odjeće, priznala nam je da se gotovo svaku večer nalazi u sportskoj odjeći.

'Naravno da me uvijek vidite u potpeticama i haljinama kada radim, ali čim dođem kući, odjenem ugodno', kaže Nikolina koja se sa svojim dragim, bivšim farmerom Kristijanom Curavićem pojavila na otvaranju Adidasova dućana u Zagrebu.

Budući da je Kristijan poznat po tome što obožava sport, tu ljubav prenio je i na svoju dragu, tako da ona svaku večer trči krug oko Jaruna da održi svoju sjajnu liniju.

'Kada biste me vidjeli kako sam odjevena i kako izgledam kada trčim po Jarunu u starim komadima odjeće, ne bih rekla da biste bili oduševljeni', kazala je Nikolina koja će ovo ljeto provesti u društvu prijateljica i kćerke Hane

'Odlučila sam s prijateljicama i kćeri otputovati u Španjolsku, a naravno da ću svratiti i do naše obale, malo do Hvara i Šibenika', zaključila je Pišek.