španjolsko vjenčanje

Lijepa mladenka nije mogla odabrati jednostavniju vjenčanicu, a izgledala je - besprijekorno

17.06.2024 u 14:09

Bionic
Reading

Juancho Obregón, nećak glumice Ane Obregón, i Cristina Gutiérrez vjenčali su se u Cangas de Onísu. Par je nakon četiri godine veze izrekao sudbonosno 'da', a mladenka je pokazala je jednu od najljepših, besprijekorno elegantnih haljina

Juan Antonio García-Obregón, sin Juancha Garcíe Obregóna i Marte Vázquez de Castro te nećak Ane Obregon, zavjetovao se na vječnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci Cristini Gutiérrez. Spektakularno vjenčanje održalo se u Asturiji u bazilici Santa María la Real, u samostanu opatije San Pedro de Villanueva, a zatim je slavlje nastavljeno velikim banketom u povijesnoj gostionici iz 8. stoljeća.

Nekoliko minuta prije ulaska u crkvu, mladenka se pojavila u Rolls-Royceu pod budnim okom prisutnih, a do oltara ju je dopratio ponosni otac. Lijepa mladenka se za taj poseban dan odlučila za vjenčanicu s V-izrezom, francuskim rukavima i vrlo jednostavnim i elegantnim krojem. Haljine je bila ukrašena i vrlo efektnim, no nikako napadnim detaljima poput nabranih ramena te savršeno detaljnih i nježnih prošiva ispod grudi i oko zapešća.

  • +14
Vjenčanje Juanchoa Garcie Cristine Gutierrez Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Besprijekorno elegantna haljina isticala je mladenkinu figuru nježnim A-krojem koji je djelovao tako profinjeno, a kada se mladenka okrenula haljina je otkrivala i posebno efektan detalj – otvorena leđa koja dala točnu potrebnu dozu zavodljivosti.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dugu crnu kosu skupila je u rep ukrašen bijelim ukrasima, a poseban pečat izgledu dala je impresivna ogrlica s kristalnim cvjetovima. Kako bi upotpunila svoj svadbeni izgled, mladenka je nosila romantični čipkasti veo, nježno postavljen preko jednostavne frizure i šminke koji je istaknuo njezinu prirodnu ljepotu. Što se tiče buketa, odabrala je kombinaciju bijelog cvijeća uz nešto divljeg cvijeća, dajući dašak svježine i elegancije čitavom outfitu. Ovaj izgled, koji je odražavao osobnost i stil mladenke, savršeno se uklopio u idilično okruženje samostana San Pedro de Villanueva.