ODVAŽNA DUA LIPA

Lijepa Kosovarka iznenadila neobičnim modnim komadom koji bi se malo tko usudio nositi

16.01.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Dua Lipa, 24-godišnja britanska glazbenica kosovskih korijena, često bira odvažne outfite koji nisu baš za svaki ukus

Atraktivna glazbenica, najpoznatija po hitovima poput 'New Rules', 'Be the One' ili 'The One Kiss', gotovo nikad ne može proći nezapaženo pa nije promaknula fotografima u efektnom crno-bijelom stajlingu samo za odvažne.

Zgodna Londonka često spaja nespojivo, a ne krije kako uživa osmišljavati zabavne kombinacije u kojima privlači poglede.

  • +6
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dua Lipa, koja se u posljednje vrijeme ne odvaja od Anwara Hadida, brata poznatih manekenskih zvijezda Belle i Gigi Hadid, prošetala se ulicama New Yorka u zanimljivoj kombinaciji oversized džempera s potpisom Alexandera Wanga i statement hlača brenda Off-White.

Radi se o naizgled običnim bijelim hlačama širih nogavica, ali ukrašenih s nekoliko izrezanih ukrasnih rupa u obliku velikih krugova.

Mlada fashionistica ovaj je cool look začinila trendi nakitom, a svoju neobično obojanu kosu je ovoga puta stilizirala u ležerni bob.

  • +4
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Dua i Anwar svaki slobodan trenutak provode skupa, a uselili su se u zajednički stan nakon samo dva mjeseca veze.

Da su zbilja jako bliski, dokazuje i to da je Dua bila na sprovodu Gigine, Anwarove i Belline bake u Nizozemskoj prošle godine, gdje je rođena njihova majka Yolanda, koja se također bavila manekenstvom.