LEŽERNO I UDOBNO

Lijepa Irina Shayk dobro zna koje traperice su 'must have' sezone

16.03.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Manekenka Irina Shayk svojim nas stajlinzima nikad ne razočara. Atraktivna Ruskinja, koja je izgradila impresivnu karijeru u modelingu, dane pandemije provodi većinom u šetnjama New Yorkom gdje živi s kćeri Leom De Seine koju ima iz veze s Bradleyjem Cooperom, a paparazzi neumorno bilježe svako njeno modno izdanje

Čak i kada je riječ o običnoj šetnji ili odlasku u dječji park, lijepa brineta uvijek je dotjerana i od glave do pete odjevena u trendi komade, a nedavno je još jednom potvrdila svoju titulu street style kraljice koju je zaslužila prešetavajući se svih proteklih mjeseci pustim ulicama New Yorka u genijalnim outfitima.

35-godišnja Irina Shayk ovog je puta snimljena sama, bez kćerkice Lee De Seine nad kojom dijeli skrbništvo zajedno s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom. Dok je malena Lea bila u vrtiću, slavna manekenka rodom iz Yemanzhelinska obavljala je sitne poslove u četvrti SoHo, odjevena u ležerno i trendi modno izdanje.

Da skinny traperice odlaze u zaborav, a udobni modeli polako zasjedaju na tron, vrlo dobro zna i Irina koja je za šetnju New Yorkom odabrala model ravnog kroja. Traperice sa širokim i ravnim nogavicama slove za apsolutni 'must have' sezone, što potvrđuju i statistički podaci.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema izvješću modne tražilice Lyst, potražnja za vrećastim i opuštenim modelima traperica od početka godine skočila je za 86 posto. Jednaku popularnost uživaju i traperice širokih nogavica čija je potražnja porasla 84 posto, a najtraženiji modeli nose potpis brendova Weekday, & Other Stories i Rag & Bone.

Irina je svoje traperice uskladila s pletenom hudicom i kaputom od brušene kože s ušivenim krznom s unutarnje strane, a sve je začinila jednako trendovskim combat čizmama, dugačkim kožnim rukavicama i torbicom u boji konjaka.