margaret qualley

Lijepa glumica zablistala u balerinkama nalik proslavljenim cipelama Julije Roberts

22.02.2024 u 10:34

  • +3

Margaret Qualley

Izvor: Profimedia / Autor: Marion Curtis / StarPix for Focus Features / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Margaret Qualley na crvenom tepihu se pojavila kao oličenje elegancije, blistajući u Chanelovoj crnoj haljini i glamuroznim balerinkama sa srebrnim perlama

Glumica Margaret Qualley poznata je kao velika zaljubljenica u balerinke, u kojima je čak i izrekla sudbonosno 'da'. Iako ih je u posljednje vrijeme mijenjala drugim udobnim komadima, za premijeru filma 'Drive-Away Dolls' se vratila omiljenoj obući i to jednom od najpoželjnijih modela.

Lijepa kćer slavne holivudske zvijezde Andie MacDowell birala je srebrni par prekriven nizom perlica, obogaćen trendi velikom crnom mašnom - detaljem koji je zbog svoje šarmantne ženstvenosti iznimno popularan dodatak obući.

Pozornost je privukla i činjenica da je sličan stil nosila i Julia Roberts na projekciji filma 'Leave the World Behind' kada je zablistala u glamuroznim Guccijevim salonkama gotovo identičnog dizajna, s izostankom mašne.

Osim efektnih balerinki, Qualley je oduševila i odabirom haljine, blistajući u maski crnoj haljini prošaranoj čipkom u obliku ruža i sitnim cirkonima formiranima u oblik cvijeća. Ova elegantna haljina, pripijenog kroja i bez rukava, dio je Chanelove kolekcije Haute Couture proljeće-ljeto 2023.

No, upravo je dodatak čipkastih ruža razlika od originala, kojim je Chanel svoju ambasadoricu odjenuo u redizajnirani model jednog od najelegantnijih komada ove kolekcije.

Lijepa supruga glazbenika Jacka Antonoffa sve je zaokružila predivnom XL satenskom mašnom svezanom oko punđe, stilizirajući look koji je oličenje sofisticiranosti i elegancije, izazivajući zadivljene poglede svoje slavne majke koja je s njom ponosno pozirala.

zaručili se prošle godine

Vjenčali se Margaret Qualley i Jack Antonoff, na slavlje stigla brojna zvjezdana imena

Pogledaj galeriju