U HIT BOJI SEZONE

Lijepa glumica spojila nespojivo: Crne čizme i romantična haljina za party look

07.12.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon što je na crvenom tepihu dodjele nagrada Fashion Awards u Londonu plijenila poglede u vintage haljini modne kuće Valentino, slavna oskarovka za after party sačuvala je posebno izdanje

Glavnom zvijezdom njezina večernjeg stajlinga u britanskoj prijestolnici činila je minijaturna haljina crvene boje, čiji je donji dio krasio detalj volana po uzoru na latice ruže.

Cvjetni motiv ovog efektnog komada pojačala je parom crnih kožnih čizama do bedara, koje su se protezale prema haljini poput trnovite stabljike ruže. Kao dodatak ovom stajlingu, Hathaway je nosila svjetlucavu ogrlicu optočenu dijamantima i naušnice s potpisom Bulgarija.

Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ranije te večeri, na crvenom tepihu londonskog Royal Albert Halla, zablistala je u vintage haljini boje šampanjca iz haute couture kolekcije Valentina. Odabranu kreaciju krasio je rebrasti, geometrijski dizajn, a nosila ju je s istim Bulgarijevim nakitom koji je kasnije nosila na after partyju.

Ovo nije prvi put da je Hathaway oduševila na crvenom tepihu ove sezone.

Prošli mjesec pojavila se na dodjeli CFDA Fashion Awards u New Yorku, odavši modnu počast kultnom izdanju Britney Spears u nebeski plavom kompletu od denima iz nadolazeće kolekcije Ralpha Laurena.

On je uključivalo korzentni top i odgovarajuću suknju maksi kroja s dramatično dugim šlepom. Oba komada bila su ukrašena eteričnim printom, a i taj je look finiširala skupocjenim dijamantnim nakitom brenda Bulgari.

  • +3
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia