PREVIŠE PHOTOSHOPA

Lijepa glumica potpuno neprepoznatljiva na naslovnici

06.02.2015 u 10:04

Bionic
Reading

Lijepa glumica, zvijezda serije 'Scandal' Kerry Washington izazvala je veliko zanimanje javnosti zbog naslovnice časopisa InStyle koja će krasiti ožujsko izdanje

Nakon što je naslovnica časopisa iscurila u javnost, uslijedili su mnogobrojni negativni komentari kako glumica ne sliči na sebe te joj je koža vidno svjetlija.

Društvene mreže bile su preplavljene zabrinutim komentarima ženama diljem svijeta koje naglašavaju kako je ovo još jedan slučaj u kojem se obradom fotografija stvaraju nerealne fotografije žena.

U InStyleu su odmah reagirali pa su poslali priopćenje u kojem tvrde da nisu ništa posebno mijenjali na njenom licu, a što se svjetlijeg tona kože tiče, to pripisuju osvjetljenju kod fotografiranja.


Ovo nije prvi ovakav skandal koji se dogodio lijepoj glumici. Krajem 2013., pozirala je za časopis Lucky, a kada je glavna urednica Eva Chen objavila naslovnicu, na sve su strane prštali negativni komentari zašto je Kerry toliko tamna. Neki od njih čak su išli toliko daleko da su napisali kako je Kerry zapravo Oprah Winfrey

Kako piše Yahoo Style, na najnovijoj naslovnici, osim svjetlije putivide se promjene na crtama lica, posebno na nosu koji djeluje savršeno pravilno. Nadalje ističu kako je stavljen drugačiji naglasak na jagodične kosti, ali to je česta boljka mnogih žena tamne puti. Naime, tamnopute manekenke često se znaju žaliti da im vizažisti i frizeri krivo pristupaju jer ne znaju raditi s njihovim tenom i kosom.