uistinu posebna

Lijepa glumica oduševila javnost u cipelama od 350 kuna

31.05.2017 u 13:40

Bionic
Reading

Glumica Gal Gadot zablistala je na premijeri svog novog filma 'Wonder Woman', u kojem glumi istoimenu superjunakinju iz kultnog stripa, no pažnju javnosti izazvale su njezine cipele. Obožavatelji su lijepu Izraelku obasuli komplimentima na račun modnog odabira kojim je dokazala da se izdvaja iz mase, ali i da ne pati od luksuznih krpica

Glumica Gal Gadot na premijeru svog novog filma 'Wonder Woman' u Cannesu stigla je u prekrasnoj Givenchyjevoj crvenoj haljini koja joj je pristajala kao salivena, no javnost je zadivila odabirom cipela.

Iako smo zvijezde na crvenom tepihu navikli viđati u vrtoglavim potpeticama koje su oduvijek nepisani dress code, izraelska ljepotica odlučila se za ravne sandale high street brenda Asosa koje koštaju svega 350 kuna.

Gal Gadot na premijeri filma 'Wonder Woman' u Cannesu
Gal Gadot na premijeri filma 'Wonder Woman' u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

32-godišnja glumica visoka čak 178 centimetara sve je iznenadila svojim odabirom, a zlatne sandale nosila je i tijekom gostovanja u showu Jimmyja Fallona 'Good Morning America' te je pokrenula lavinu pozitivnih reakcija na internetu.

Je li Izraelku na ravne cipele potaknuo stajling superjunakinje koju glumi u novom kinospektaklu ili je jednostavno željela biti drugačija? Čini se da ni jedno ni drugo nije pravi razlog.

U intervju za Variety novinarka je glumicu upitala koji je pravi razlog njezina neočekivanog modnog odabira, a Gadot je odgovorila: 'Udobnije su! To je sve!'

  • +4
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su se mnogi nadali uzbudljivijem odgovoru, primjerice da štikle ne nosi zbog svoje visine, glumica je novinarku morala razočarati odgovorom, ali je zato javnost oborila s nogu svojom jednostavnošću.

Iako je bila u ravnim cipelama, Gadot je izgledala senzacionalno, a najbolje od svega je to što je dokazala da ne pati od skupih odjevnih komada kao njezine brojne holivudske kolegice.