BAŠ JE COOL

Lijepa glumica ne izlazi iz najtrendi traperica

25.09.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Scarlett Johansson, koja se uvijek nalazi vrlo visoko na ljestvicama najpoželjnijih žena svijeta, odlično pristaju hit-traperice s visokim strukom, tzv. mom jeans

Premda se mnoge pripadnice ženskog spola pribojavaju nositi ovakve modele jer su zahtjevan komad garderobe koji rijetko kome dobro stoji, na plavokosoj zavodnici izgledaju savršeno.

Štoviše, ove udobne traperice toliko su joj se svidjele da ih je u ovom tjednu nosila čak dva puta.

'Crna udovica' iz filma 'Osvetnici' isfurala ih je uz još jedan chic komad odjeće – košulju zavezanu u struku koja je otkrila njezin besprijekoran struk. Uz ovu trendi kombinaciju nosila je Chanelove espadrile.

Scarlett je tzv. traperice za mame nosila u još jednoj prigodi: s pamučnom sivom majicom zavezanom u čvor i ležernim sandalama, sunčanim naočalama i šeširom.

Glumica koja je iznenadila fanove ošišavši svoje duge uvojke na dječačku frizuru u intervjuu za Vogue je otkrila da se njezina beauty rutina nije puno promijenila otkad je prošle godine u rujnu postala mama djevojčice Rose.

'Nikad nisam ni imala posebne rituale za ljepotu. Nisam tip osobe koji uživa u tretmanima u spa centrima ili kozmetičkim salonima. Najčešće se borim pronaći vrijeme za tjelovježbu. Tu se najviše radi o disciplini. Bitno je samo početi odlaziti na vježbanje, a kasnije više nemate problema s time', rekla je Scarlett.

Inače, zgodna glumica proslavit će idućega tjedna godišnjicu braka s Romainom Dauriacom, s kojim živi u Parizu.