njega kože

Lierac – brend koji je sinonim za inovativnost

13.08.2022 u 08:59

Bionic
Reading

Lierac je francuski brend za njegu kože kojeg je 1975. godine osnovao liječnik specijalist estetske medicine. Brend je integriran u Alès Groupe 1979. godine i od tada raste unutar ove tvrtke

Karakteriziran svojim inovativnim duhom, predanošću znanstvenom istraživanju i snažnom vezom s tehnikama estetske medicine, Lierac ima učinkovitost, sigurnost i etičnost svojih proizvoda kao svoju misao vodilju.

Osnivač Laboratorija Lierac Paris bio je preteča estetske medicine u Francuskoj i član-utemeljitelj Francuskog društva za estetsku medicinu. Uvjeren je da se dermokozmetika treba oslanjati na specifične, koncentrirane aktivne sastojke, proizašle iz najnovijih medicinskih otkrića i klinički dokazane.

S više od 40 godina iskustva i inovacija, ovaj se brend obvezuje na intenzivno znanstveno istraživanje, bez ugrožavanja aktivnih svojstava, pružajući ugodne teksture, nezaboravne mirise i prekrasna pakiranja.

Znanstveno istraživanje u srži svakog proizvoda

Uvijek u potrazi za najsuvremenijom njegom kože koja se temelji na najnovijim medicinskim istraživanjima, Laboratoriji Lierac surađuju s mnogim znanstvenim istraživačkim institucijama. Neki od njih su INSERM, Francusko društvo za biologiju izvanstaničnog matriksa, Oftalmološka zaklada Adolphe De Rothschild, a također i CNRS.

Kultni Lierac proizvodi

Lierac je brend koji se diči kultnim proizvodims s dugom poviješću. Sve Lierac linije poznate su po njihovim izvrsnim senzoričkim svojstvima u kombinaciji s dokazanom učinkovitošću. Ova kombinacija može rezultirati isključivo pravim bestselerima za kojima su poludjeli mnogi. Lierac je posebno poznat po svojim anti-age linijama protiv starenja, proizvodima za njegu tijela i kremama za sunčanje.

Anti-age linije za njegu kože – već od najranijih dana

Inovacija je u srcu brenda kao i zdravo starenje kože. Brend promovira njegu kože za sve uzraste i daje nam sve što je potrebno za sprječavanje znakova starenja kože. Međutim, neke linije se posebno ističu. Na primjer, Premium je anti-age skincare linija protiv starenja omiljena u cijelom svijetu. Arkéskin je jedna od prvih linija za njegu kože razvijenih posebno za žene u menopauzi. A Hydragenist… san svake osobe kojoj je prijekopotrebna hidratacija… hidratantna i nezaboravna linija proizvoda s mnoštvo učinkovitosti u hidrataciji i sprječavanju ranog nastanka bora.

Specific linije za ciljano djelovanje

Lierac ne samo da djeluje protiv starenja, već se i snažno brine za cjelokupnu dobrobit kože. Kao rezultat toga, tijekom godina razvijeni su mnogi proizvodi za specifična stanja kože. Na primjer, proizvodi za problematičnu kožu sklonu aknama i miteserima poput Sebologie linije. Ali također možete pronaći i Rosilogie liniju za rozaceju kao i Diopti liniju namijenjenu njezi oko očiju.

Lierac linije za njegu tijela

Posljednji, ali svakako ne najmanje važni, Lieracovi proizvodi za njegu tijela. Body-slim linija nezaobilazna je za sve koji se bore s celulitom, dok je Phytolastil, jedan od prvih proizvoda proizvodenih u Lierac laboratorijima, nedavno ponovno reformuliran kako bi se borio protiv strija još bolje i uspješnije nego prije. Tu je i Bust Lift krema koja zateže kožu grudi i dekoltea te ublažava hiperpigmentacijske mrlje na području prsa.

Lierac Homme – linija kreirana posebno za muškarce

Lierac brine i za mušku kožu, stoga Lierac Homme dolazi sa svojom reformuliranom linijom koja se temelji na 3 principa: jačanju, zaštiti i regeneraciji. Lierac Homme je linija za zahtjevne, moderne i ekološki osviještene muškarce. Svi proizvodi imaju osnažujući muški miris koji spaja 3 olfaktorne note: mandarinu, lavandu s biljem i jantar. Osim toga, 100% su veganski i imaju prosječno 92,5% prirodnih sastojaka. Lierac Homme je jednostavan! Dijeli se na proizvode za brijanje, njegu lica i higijenu tijela, a od sada ih OVDJE možete pronaći u setu u kojem uz kupnju ani-age fluida dobivate i 3u1 gel za tuširanje i pjenu za brijanje.

Lierac proizvode možete naći na www.delmerion.hr/shop/lierac i u bolje opskrbljenim ljekarnama. S webshopa Delmerion dolaze odlične vijesti! Od 11. – 16.08.2022. uz promo kod LIERAC30 imate mogućnost iskoristiti 30% popusta na CIJELI Lierac asortiman. Kod LIERAC30 upišite pri checkoutu i uživajte u učincima francuskog dermokozmetičkog brenda Lierac.