KOJA JE LJEPŠA

Leona Paraminski s kovrčama ili ravna?

18.03.2013 u 18:01

Bionic
Reading

Glumica Leona Paraminski pokazala je da je minimalizam katkad prava formula za zavodljiv izgled te u jednostavnim crnim hlačama i majici izgledala odlično, a sjajan dodatak looku bila je njezina frizura

Da su jednostavna rješenja često i najbolja, svojim stajlingom potvrđuje lijepa glumica Leona Paraminski. Bilo u jednostavnoj crnoj haljini ili u crnim hlačama visokog struka, izgleda sjajno.

Ipak, dodatan adut njezinu imidžu svakako je frizura. U posljednje vrijeme imali smo je prilike vidjeti s razigranim uvojcima, kao i s elegantno ispeglanom kosom.

Koja vam se više sviđa, odlučite sami. Otome koliko lijepa i njegovana kosa govori o nama, koliko je ona ponekad onajfaktor koji popravi cjelokupni dojam i ojača samopouzdanje, na konferenciji jepar riječi rekla i naša poznata glumica, ujedno i zaštitno lice kampanje,Leona Paraminski.

'Mogu reći da postoje oni dani kada je uistinu mnogo lakše ako si zadovoljna svojim izgledom jer se sve ostalo 'urotilo protiv tebe'. Prije svega htjela bih zahvaliti P&G-u i dm-u što su baš mene odabrali kao zaštitno lice kampanje koja ima tako lijepu poruku „Jednostavno je biti posebna!“ jer uistinu vjerujem da je svatko od nas poseban, ali i da je ponekad potrebno naglasiti one detalje kojima se posebno ponosimo. Lijepa i njegovana kosa uvijek dodatno popravlja dojam o osobi i o njoj govori mnogo.'

Prekrasna glumica je dodala i kako Pantene smatra svojim velikim saveznikom kada sama njeguje kosu te istaknula vlastito oduševljenje nagradnom igrom 'Savršena od glave do pete uz Pantene': 'Pored lijepe, njegovane kose i odlične frizure i oni neki drugi nedostaci manje dolaze do izražaja, a ako još uz sve to imaš i odlične cipele, mnogim će ženama, vjerujem, odmah dodatno porasti samopouzdanje i uistinu će se osjećati posebnima. Cloxice koje je moguće osvojiti u nagradnoj igri, u sklopu dm-a, su fenomenalne! I čitava promotivna akcija 'Savršena od glave do pete uz Pantene' je super prilika. Zamislite, morate kupiti samo dva proizvoda Pantene i možete osvojiti predivne, udobne, elegantne, ženstvene cipele. Uvjerena sam da će mnogo žena iskoristiti tu prigodu.