CIJENA? PRAVA SITNICA

Lejlina kruna na prodaji zbog uspomena na bivšeg

Bionic
Reading

Kruna kojom se 1998. godine okitila tadašnja Miss Hrvatske Lejla Šehović, završila je na bubnju zbog loših uspomena

Zlatarka Vesna Akrap i bivši suprug osmislili su izgled krune kojom je 1998. godine okrunjena Lejla Šehović, da bi je ona već nekoliko dana kasnije zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja izgubila.

Vesna Akrap sad je odlučila prodati krunu, ali razlog se ne skriva u recesiji ni u mogućnosti opake zarade, već u ljubavnom brodolomu. Naime, Vesna se rastala od supruga s kojim je i osmislila krunu te se odlučila riješiti bolnih uspomena.

'Na ovaj se način jednostavno rješavam uspomena. Tadašnjoj direkciji izbora na čelu koje je bio Milan Šećković dali smo je na korištenje na dvije godine, a nakon toga vraćena je nama. Nosile su je dvije misice, Lejla Šehović i Ivana Petković', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju Vesna, koja je ovu uspomenu procijenila na 55 tisuća kuna usprkos stručnim procjenama da se njezina vrijednost kreće oko 70 tisuća, a sve u želji što bržeg brisanja prošlosti.

'Čula sam da se prodaje jer je vlasnica krune nazvala mog supruga i pitala ga bi li je htio kupiti. On me čak htio iznenaditi s krunom, no na kraju me ipak pitao bih li je htjela, na što sam mu kazala da nisam zainteresirana. Već imam malu krunu i to mi je sasvim dovoljna uspomena na izbor koji mi je u sjećanju ostao i lijep i ružan', kazala je za iste novine Lejla, koja je prije nekoliko godina postala gospođa Filipović