OPET MAMA

Laetitia Casta čeka treće dijete

13.05.2009 u 13:59

Bionic
Reading

Manekenka podrijetlom s Korzike koja je prije petnaestak godina ostavila bez daha modne krugove, u kolovozu će na svijet donijeti bebu

Kada je debitirala na modnoj sceni, Casta je sa svojih jedva 1,70 m visine i bujnom ženstvenošću bila manekenka o kojoj se itekako pričalo. U međuvremenu je bila lice najprestižnijih modnih imena kao što su Yves Saint Laurent i Chanel, a pojavila se nekoliko puta i na filmskom platnu.

Laetitia, koja je 11. svibnja napunila 31 godinu, u zadnje je vrijeme posvećena obitelji koja će se u kolovozu povećati za još jednog člana. Iz veze s fotografom Stephaneom Sednaouijem Casta već ima kćerkicu Sahteene (2001), a sa sadašnjim partnerom, glumcem Stefanom Accorsijem, ima sinčića Orlanda rođenog 2006.

Iako je ova ljepotica kroz svoje radno iskustvo imala priliku nositi creme de la creme francuskog i inog couturea, na rimskom je aerodromu Fiumicino snimljena u vrlo skromnom izdanju. Na noge joj je zalutao čak i par kroksica, poznatih gumenih cipela, a pitanje je kako bi se s tom činjenicom nosili njezini bivši i sadašnji šefovi iz modne branše.