PJEVAČICA ZA VOGUE

Lady Gaga u iznenađujuće pristojnom izdanju

11.02.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Teško je reći da Lady Gaga može biti u pristojnom izdanju, ali s obzirom na to da smo je navikli gledati odjevenu u sirovo meso, polivenu lažnom krvi i sa šminkom razmazanom u stilu Alicea Coopera, za Vogue se fotografirala u začuđujuće pristojnim pozama i odjevnim predmetima

Novi broj Voguea u potpunosti je u znaku Lady Gage. Osim što je zauzela naslovnicu magazina, objavljen je i intervju s njom koji više nalikuje na neko suludo putovanje, a ne na regularni razgovor.

Premda obožava masku i perike, očito ne mari za to stoji li joj neka bolje, a neka lošije. Jer ova varijanta princ Valiant joj nimalo ne laska.

No Lady Gagu ne možete vidjeti kako reklamira neke klasične dizajnerske uratke. Haljine i odijela koje je nosila na photosessionu za Vogue sve su samo ne nosive; ili su previše dekoltirane, ili imitiraju Pticu Trkačicu ili neki sado-mazo salon Marie Antoinette. Ipak, u usporedbi sa svime onime na što smo navikli, možemo sa sigurnošću reći da je ovo jedno od pristojnijih izdanja Lady Gage.

Odgovori u intervjuu su joj, naravno, bili jednako zanimljivi koliko i odjevni predmeti koje je nosila, a cijeli intervju možete pročitati ovdje