ODALA POČAST

Lady Gaga modna je pobjednica Zlatnih globusa: O njezinoj haljini još dugo će se govoriti

07.01.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu 76. izdanja dodjele nagrada Zlatni globusi svu pažnju javnosti ostvarila je pjevačica i glumica Lady Gaga. Kao kandidatkinja u kategoriji za najbolju glumicu zahvaljujući dinamičnoj ulozi u filmu 'Zvijezda je rođena' i uz pamtljiva modna izdanja tijekom godina, fanovi Lady Gage znali su da na crvenom tepihu svečane ceremonije dodjele nagrada nikoga neće razočarati

Iako joj je u kategoriji najbolje glumice zlatni kipić preotela glumica Glenn Close, na crvenom tepihu dodjele nagrada Zlatni globusi Lady Gaga postala je pobjednica večeri.

U duhu starog Hollywooda, pjevačica i glumica sve je očarala pojavom u raskošnoj haljini boje lavande kojom je na najbolji mogući način odala počast svojoj prethodnici, glumici Judy Garland koja je 1954. godine utjelovila lik Vicki Lester u originalnom filmu 'Zvijezda je rođena'.

Glamurozna kreacija viđena na Lady Gagi djelo je modne kuće Valentino koju je dizajner Pieropaolo Piccioli stvorio samo za nju, a haljina identične siluete predstavljena je u sklopu prošlogodišnje, jesenske kolekcije visoke mode, a istoj nije odoljela ni slavna Beyonce koja se u njoj pojavila tijekom glazbene turneje 'On The Run II'.

Valentinovu haljinu, koja je na crvenom tepihu izgledala svježe i dramatično zahvaljujući plaštu s voluminoznim rukavima i šlepom, Lady Gaga pažljivo je naglasila dijamantnim nakitom brenda Tiffany & Co, prigodnim make-upom i srebrnom kosom s nekoliko plavih pramenova koju je istaknula svečanom punđom.

  • +7
Lady Gaga na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.