Popusti i do 80%

Kupujte pametno - Black Friday na Bazzar.hr

23.11.2017 u 09:32

Bionic
Reading

Krenuo je Black Friday, četiri dana ogromnih popusta koje jednostavno ne smijete propustiti. Bazzar.hr ovaj praznik trgovine shvaća vrlo ozbiljno i pripremio je mnoštvo proizvoda na sniženju

A pod tim mnoštvom stvarno se misli na mnoštvo, jer već prošle godine na sniženju je bilo preko 20.00 proizvoda, što je tada bilo nezamislivo u hrvatskim okvirima. No to se sada čini kao zagrijavanje jer je ove godine na sniženju nevjerojatnih 30.000 proizvoda. Točnije, više od toga.

Ove impresivne brojke garantiraju da je riječ o mjestu na kojem doslovno svi mogu pronaći nešto za sebe, a da će to učiniti s veseljem, obećavaju i popusti. Za razliku od 'klasičnih' popusta i rasprodaja kakve se mogu vidjeti u hrvatskim dućanima i trgovinama, koji na sva zvona reklamiraju totalne rasprodaje sa sniženjem od 'čak' 30 posto, popusti za Crni petak na bazzar.hr idu do 80 posto. Drugim riječima, umjesto regularne, za neke ćete proizvode platiti samo petinu cijene.

Iznenadit ćete se koje sve brendove i poznate marke možete kupiti s velikim popustom. Od Ganta preko Love Moschino do Calvina Kleina, da spomenemo samo neke modne marke koje ćete naći s iznenađujuće dobrom cijenom.

Ako ni to nije dovoljno za kupovinu na bazzar.hr, postoji još razloga zašto je to dobra odluka - a to je korisnička podrška. Ukoliko imate pitanje ili trebate pomoć, možete kontaktirati s njima putem chata, maila ili telefonski.

A uz sve to, riječ je o online kupovini. Zašto je to važno? Black Friday, kao produljeni vikend s najvećim popustima na najvećem broju proizvoda, prilika je koja se ne propušta. I to, osim vas, znaju svi koji kupuju božićne poklone, odjeću ili jednostavno žele iskoristiti popust. Što ih dovodi sve na isto mjesto - ispred vrata i u isto vrijeme - nešto prije službenog otvaranja trgovine. Naravno da tada nastaju gužve, panika, svađa, pa često i tuča oko određenih proizvoda jer ih nema neograničeno i ako niste dovoljno brzi, mogli biste posvjedočiti tome kako je upravo prodan zadnji primjerak. Ne vama.

Online kupovina na platformi kao što je bazzar.hr kudikamo je opuštenija. Ne morate nikamo odlaziti, čekati na hladnoći, nitko vas neće pregaziti, udariti, niti vam pokušati oteti ono što želite kupiti. I ono što je najvažnije, ne morate biti dio ovoga prikazanog u videu:

Omiljene proizvode, za koje čekate visinu popusta, možete postaviti i u favorites pa ih jednom kada starta Black Friday kliknete i iste sekunde ste spremni za kupnju.

Drugi dobar razlog zašto kupovati online je to što će vam sve što kupite dostaviti na kućna vrata. Ne morate ništa nositi, u rukama ili kolicima, niti tražiti parking što bliže ulazu da ne nosite predaleko. Dovoljno je da kliknete na proizvod, kupite ga i pričekate vrijedne ljude iz dostavne službe da vam donesu naručeno pred vrata.

U petak točno u ponoć kreće Black Friday Weekend na bazzar.hr, spremite ovaj link i ne propustite najveću Black Friday rasprodaju u Hrvatskoj.