FILMSKA PRIČA

Kujica basseta ne zna za pojam 'pseća sudbina'

29.10.2015 u 19:38

Bionic
Reading

Obitelj Clooney proširila se za novog člana, psa pasmine basset čija bi se životna priča lako mogla prenijeti i na filmsko platno

Četverogodišnja Millie, napušteni pas pasmine basset, vjerojatno nije bila najsretnija kad su je nedavno pronašli kako traga za ostacima hrane u okolici lokalnog restorana u kalifornijskom gradiću San Gabrielu.

Osiguran obrok u prihvatilištu Udruge humanitaraca San Gabriel Valley možda je izgledao kao najsvjetliji trenutak koji joj ostatak njenog psećeg života nosi. No pseća joj je sudbina odredila da prst Georgea Clooneyja, koji je s dragom Amal pretraživao servis za udomljavanje napuštenih životinja, zaustavi kotačić miša na slici uz koju je pisalo: 'Raskošan izgled, iskolačene oči, lijepe duge uši i kratke noge. Ime joj je Millie.'

Par od kojeg bi se očekivalo da sukladno svom zvjezdanom statusu nabavlja pse vrhunskog pedigrea, pokazao je svoju humanost udomljavanjem napuštenog psa. I to nije prvi put.

Na prvi susret i upoznavanje s Millie poveli su i Louija, ranije udomljenog koker španijela, kako bi bili sigurni da će dva psa dobro funkcionirati. Druženje je proteklo glatko pa su Clooneyjevi poveli Millie kući i natjerali nas da se zamislimo nad pojmom pseće sudbine.