GASTRO DOŽIVLJAJ

Kuhajte i ovaj vikend s Anom Ugarković

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.04.2010 08:32
  • Objavljeno 02.04.2010 u 08:32
DSC_5235

DSC_5235

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ozren Drobnjak

Proljeće je stiglo, a Ana je za vas pripremila nove recepte. Roščići od kuhane šunke i dijon senfa kao predjelo ili slasni zalogaj između obroka, teleća prsa punjena krumpirom i lukom za glavno jelo, i čokoladne kockice da zasladite dan

Teleća prsa punjena krumpirom i lukom

Krumpir i luk, uobičajeno povrće u svakom domu, teletini daju nov okus.

Recept pogledajte ovdje

Ozren Drobnjak

Ozren Drobnjak

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ozren Drobnjak

Čokoladne kockice

Čokoladomani, pripremite se za idealnu poslasticu za vaše nepce.

Recept pogledajte ovdje

Ozren Drobnjak

Ozren Drobnjak

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ozren Drobnjak

Roščići od kuhane šunke i dijon senfa

Roščići mogu poslužiti kao predjelo ili kao zalogaj između obroka.

Recept pogledajte ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi