modna linija fashion.hr

Krpice s dizajnerskim potpisom po pristupačnim cijenama

10.07.2014 u 13:06

  • +9

Fashion.hr by eNVy room

Izvor: Promo fotografije / Autor: Fashion.hr

Bionic
Reading

Nakon osam godina djelovanja na tržištu kreativni tim Fashion.hr-a odlučio se na vlastitu modnu liniju čiji dizajn potpisuje dobro poznati dvojac eNVy Room

Mini kolekcija autorskog dizajna po popularnim cijenama bit će dostupna na svim prodajnim mjestima Bipe.

'Uvijek smo se trudili raditi nešto novo i biti prvi i najbolji u tome. Osjetili smo da potražnja za odjećom domaćih dizajnera raste, ali trebalo je pronaći model po kojem ćemo najpoznatije hrvatske dizajnere učiniti dostupnim široj publici i u smislu cijene i distribucije. Pokretanjem modne linije Fashion.hr i otvaranjem Bipe kao prodajnog lanca mislim da smo u tome i uspjeli', kazao je Vinko Filipić, direktor Fashion.hr-a.

Modna linija Fashion.hr kroz sezonske suradnje omogućit će najpoznatijim hrvatskim dizajnerima lakši pristup krajnjim kupcima koji će od 10. srpnja u svim trgovinama Bipe u Hrvatskoj moći pronaći svoju novu omiljenu modnu marku po pristupačnim cijenama koje se kreću u rasponu od  29 do 99 kuna. Ljetnu liniju izrađenu od kvalitetnih materijala u kojoj prevladavaju morski motivi u plavim nijansama čine haljina, majica, naočale, torba i ručnik za plažu te neizostavni modni dodaci s potpisom eNVy room.

'Jako smo sretni što se Fashion.hr odlučio na pokretanje modne linije, a naravno da smo ponosni što smo upravo mi odabrani za dizajniranje prve kolekcije. Ovi komadi su dizajnirani za sve žene koje žele uživati u ljetu bez obzira na dob i prigodu, kako i sam naziv kolekcije kaže Let's be awkward together', izjavili su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajneri eNVy room-a.