ZA PLES ROOMBE NE TREBA DVOJE

Kronično vam nedostaje slobodnog vremena? Uz ovog pametnog pomagača moći ćete se posvetiti onom o čemu maštate (i prestati raditi ono što ne volite)

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prašina nakupljena na policama, ormarima i ostalom namještaju ne ostavlja samo ružnu sliku o vašoj urednosti, nego može predstavljati i zdravstvene probleme osobama koje pate od alergija. Znamo da ta prašina nije pala s neba, ali malo je onih koji rijetke slobodne trenutke vole provoditi plešući s usisavačem po kući
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svaka mrvica hrane, komadić odjeće, dlaka vas ili vaših kućnih ljubimaca koja padne na pod i s njega ne bude na vrijeme uklonjena gaženjem će se usitniti, a oni najlakši i najsitniji dijelovi nošeni strujanjem zraka kojemu doprinosite i vi svojim kretanjem završit će na nekoj polici ili komadu namještaja.

Neće se u zrak vinuti baš sve, ali i ono što ostane na podu ne ostavlja lijepu sliku o vašoj urednosti. Sumnjamo da ikome i u trenucima najveće dosade padne napamet zabaviti se s usisavačem, a kamoli nekome tko pati od kroničnog nedostatka slobodnog vremena.

S porastom broja ukućana i njihove aktivnosti potreba za češćim usisavanjem još je i veća, no obično ovaj porast donosi i dodatni manjak slobodnog vremena. Ako su članovi vašeg kućanstva i dlakavi ljubimci, usisavati bi trebalo i više puta dnevno.

Zamislite da imate nekoga kome prije vašeg povratka s posla, i djece iz škole ili iz vrtića možete telefonom javiti da usisa kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak u kojima je nakon doručka ostao nered na podu. Zamislite i da vam isti taj netko dok vi ručate i odmarate usisa spavaće sobe, pa kad odete na počinak još jednom pokupi tragove nakon ručka i večere.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kakve su šanse da ćete naći nekoga tko neće samo projuriti s usisavačem u rukama, nego se istinski potruditi pokupiti svaku mrvicu i dlaku s poda, prilagoditi rad prostoriji koju trenutno usisava i neće usput malo pronjuškati po kući dok vas nema? I biti spreman svaki put kad mu se javite?

Teško ćete pronaći takvog nekog, ali možda niste znali da postoji takvo nešto, a to nešto je robotski usisavač iz premium i serije tvrtke iRobot, naziva Roomba i7+. Iako mu ime sugerira drugačije, za ples po podovima vašeg doma nije mu potrebno dvoje, a sve što Roomba i7+ traži od vas vezano uz usisavanje je da joj povremeno zamijenite spremnik smeća u bazi i odnesete je uz stepenice ako vam se sobe nalaze na katu. Voli i komunicirati, a na vaš poziv glasom ili pametnim telefonom uvijek je spremna baciti se u akciju.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

S robotskim usisavačem Roomba i7+ tvrtka iRobot je predstavila inovaciju, CleanBase bazu za automatsko pražnjenje spremnika. Nakon što odradi posao, Roomba i7+ vraća se do svoje baze koja pomoću svoje moćne usisne funkcije prazni Roombin spremnik. Umjesto dosadašnjeg jednog, Roomba i7+ čuva čak 30 spremnika prljavštine, što za vas znači 30 puta bezbrižnije iskustvo usisavanja, odnosno da o njemu ne morate brinuti tjednima.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Premium i serija predstavila je i novu Smart Mapping tehnologiju koja robotskom usisavaču omogućuje pamćenje rasporeda vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu, omogućuje vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Robot stvara vizualne oznake kako bi obilježio gdje je bio i gdje još treba čistiti. Pamti plan vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i planove više katova, te zna koju kartu upotrijebiti bez obzira o kojem se katu radi. Uz sve to, pruža vam potpun nadzor nad time koje se prostorije čiste i kada. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

Vratimo se malo nekome tko bi mogao usisavati umjesto vas. Mislite li da bi mu 250 kuna mjesečno bila prihvatljiva cijena za tu uslugu? A kakve su šanse da vam nakon dvije godine taj netko kaže 'lijepo mi je kod vas, od sad usisavam bespaltno'?

Do kraja ožujka ili do isteka zaliha robotski usisavač Roomba i7+ može se nabaviti po akcijskoj cijeni od 6.999 kuna.

Roomba i7+ (i7558) potražite na maloprodajnim mjestima iRobot Hrvatska trgovine. Više o proizvodu možete pogledati ovdje. Više o proizvodu možete pogledati ovdje.

Želite li i vi uštedjeti svoje vrijeme i uložiti u nešto što će posao čišćenja obavljati umjesto vas? Nemojte propustiti priliku jer u periodu od 10.02. do 31.03.2020 ili do isteka zalihe, Roomba i7+(i7558) je na akciji s maloprodajnom cijenom od 6.999 kn (redovna maloprodajna cijena je 8.999 kn). Svoj robotski usisavač možete nabaviti na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima i kod ovlaštenih prodavatelja Emmezeta, Elipso, Svijet medija, Sancta Domenica, eKupi, Links, Harvey Norman. Više o proizvodima možete pogledati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!