IVANA BRKLJAČIĆ:

Kritizirati treba s temeljem, a ne vrijeđati ljude

15.11.2010 u 18:13

Bionic
Reading

Nakon što je sa svojim partnerom Markom Hercegom napustila TV show 'Ples sa zvijezdama', profesionalna hrvatska sportašica Ivana Brkljačić osvrnula se kratko na komentar člana žirija Davora Bilmana te rekla da žiri ne bi trebao vrijeđati ljude

Premda su Ivana Brkljačić i Marko Herceg u subotu u 'Plesu sa zvijezdama' pokazali energiju u ležernom jiveu i premda je hrvatska sportašica djelovala kao da se na plesnom podiju dobro zabavlja, simpatičnost i dobro raspoloženje očito nisu bili dovoljni, pa su u konačnom duelu ipak jači bili Mila Horvat i Robert Schubert.

Šala žirija na račun težine očito Ivani nije dobro sjela, pa je za 24 sata rekla da bi za bolju gledanost showa Davor Bilman trebao pokušati biti simpatičan: 'Od njega nisam čula lijepu riječ ni za koga. Kritizirati treba s temeljem, a ne vrijeđati ljude.'

Budući da se profesionalno bacanjem kladiva, Ivana ima zavidnu mišićnu masu koja joj u plesu možda i nije predstavljala vjetar u leđa. No, ni zbog čega ne žali. 'U životu sam imala izbor: biti mršavica ili ići na tri olimpijade. Izabrala sam ovo drugo. Meni nije lako smršavjeti jer nemam salo, nego mišićnu masu, koja se najteže skida', rekla je za 24 sata.

No, Bilmanu je bilo žao što je Ivana njegovu šalu shvatila ozbiljno i osobno. 'Ispred mene su stajali Ivana, njezin partner Marko Herceg i Duško Ćurlić. U šali sam rekao da samo jedan od njih pravilno koristi svoju težinu. To nije bilo upućeno Ivani', rekao je Bilman.