VOLI RECIKLIRATI

Kraljica Letizia ponovno posegnula duboko u ormar i odabrala laskavu suknju koja figuru čini vitkijom

28.02.2023 u 20:41

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial i R. SMITH / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica već je, barem modno, zašla u proljeće, iako ono još službeno nije počelo. Za predstavljanje portala u španjolskoj povijesti, održanog u Kraljevskoj palači u Madridu, odabrala je pastelne tonove, ali i jednu već svima dobro poznatu suknju

Omiljena europska kraljica Letizia poznata je po modnom recikliranju i, za razliku od mnogih slavnih žena, ne ustručava se ponoviti neku kombinaciju osobito ako se u njoj dobro osjeća.

Tako je za još jedno službeno pojavljivanje sa suprugom, kraljom Felipeom VI, odabrala suknju midi kroja koju je nosila prije točno godinu dana.

Riječ je o plisiranoj, statement suknji brenda Reiss, specifične po bojanju ombre tehnikom. Time se postiglo da je suknja dvobojna te se tako zapravo stvara iluzija vitkije figure, osobito uz pametno kombiniranje - pastelno rozu dolčevitu i visoke čizme Latouche od crne brušene kože, kako je to ovoga puta iskombinirala kraljica.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kombinaciju je upotpunila Mauska crnom kožnom torbom, model Rosario, a kosu, već vidljivo prošaranu sijedima, jednostavno je raspustila. Kako bi dodatno istaknula svoj tanak struk, poslužila se širokim remenom, naglašavajući tako sofisticiranu siluetu.

Ovaj stajling španjolske kraljice najbolje dokazuje kako je ovaj trend plisiranih suknji, koje su se unazad nekoliko sezona pojavile na modnoj sceni, neprolazan te da ćemo ga još dugo viđati.