NE MOŽE ROMANTIČNIJE

Kraljica vjenčanica za ovu je mladenku, svoju snahu, kreirala spektakularnu haljinu

04.06.2023 u 11:05

  • +7

Vjenčanje Anne Marie Colling i Daniela Clare

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Rosa Clara, jedan je od najpoznatijih brendova vjenčanica, a iza njega stoji istoimena Španjolka koja je izgradila pravo modno carstvo na bridal modi. Kako izgleda kad svekrva dizajnira vjenčanicu za izabranicu sina jedinca? Ako je suditi po ovom primjeru - spektakularno

Legendarna dizajnerica briljirala je kreacijom koja je san mnogih mladenki, a povod je i više nego poseban. Sin jedinac Rose Clare i nasljednik modnog carstva oženio se ovog vikenda u Parizu Amerikankom Anne Marie Colling, a lijepa mladenka zablistala je u izuzetno romantičnoj i sofisticiranoj kreaciji svoje svekrve, koja ne krije da joj je to bio najizazovniji zadatak u karijeri.

Mladenka je nosila vjenčanicu bez rukava izrađenu od ručno vezene francuske chantilly čipke, ukrašenu mikro perlama, nježnim cvijećem i kristalima.

Haljina prati liniju tijela i ima halter ovratnik od čipke, a bajkovitom looku pridonosi bogata, voluminozna svilena suknja od svile sa šlepom dužim od tri metra. Za sam obred vjenčanja mladenka je nosila glatki veo od prirodne svile dugačak više od četiri metra, a za izradu ove glamurozne kreacije bilo je potrebno više od 500 sati rada.