MODNA INSPIRACIJA

Nosi ga poput haljine: Lijepa Irina pokleknula pred najpoželjnijim komadom jeseni

12.10.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Uz Katie Holmes i Oliviju Palermo, 37- godišnja ruska ljepotica slovi za glavnu street style zvijezdu u Velikoj jabuci. Svojim casual stajlinzima redovito dokazuje s kakvom lakoćom nosi vruće trendove na modnoj sceni, a potvrdila je to i najnovijim izdanjem

Duže verzije kardigana predstavljaju pametno rješenje u ne baš vrućim jesenskim danima, ali ni previše hladnim, a mogu poslužiti i kao idealan komad u službi slojevitog odijevanja.

Upravo ove sezone dugi kardigani predstavljaju jedan od najpoželjnijih komada na modnoj sceni, a trendosvki potencijal ovog toplog komada prepoznala je i poznata ruska ljepotica s modnih pisti, Irina Shayk.

Na ulicama New Yorka ugledana je u bež primjerku koji je odlučila nositi poput minijaturne haljine i u kombinaciji s bezvremenskom bijelom košuljom.

Crne čizme do koljena, s detaljem četvrtastog potplata i široke pete, činile su njezin izbor obuće, a crnu boju istaknula je i dodatkom sunčanih naočala.

Iako još uvijek relevantni na modnoj sceni, kardigani mikro dužine ove sezone nalaze se u drugom planu, što je svojim stajlingom potvrdila i poznata Ruskinja.

Dugi kardigani govore o ‘najugodnijoj’ strani hladne sezone. Poput tople deke, stvoreni od lagane i vrlo tople vune, uključujući kašmir, ili ručno pleteni te s 3D teksturama, već naveliko krase police trgovina.

  • +10
Dugi kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: promo